Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2014-02-03
Förlag
Charlie by Kabusa
ISBN
9789197928434
Regn och åska (e-bok)

Regn och åska (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-03
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Regn och åska, Håkan Lindquists nya ungdomsroman, är en kärlekshistoria mellan två snart 17-åriga killar, Rein och Oscar. Den skildrar den där fantastiska men också skrämmande känslan av att plötsligt bli upp-över-öronen förälskad, och av att börja utforska sexualiteten och sensualiteten. Rein och Oscar möts i Tallinn av en slump, en slump som leder till en efterlängtad förändring i bådas liv. Ett möte som förflyttar Oscar från barndomen till något slags nästan-vuxet-landskap.

Regn och åska är en vacker och eftertänksam roman om att få vara med den man vill vara, och att få vara den man vill vara.

Ur omdömet från BTJ: "En förälskelse som bygger på en sexuell lust som får boksidorna att vibrera av upphetsning. [...] Det är inte lätt att gestalta trovärdiga sexskildringar, men Lindqvist lyckas på ett naturligt, sensuellt och innerligt sätt skildra den nyfödda kärleken mellan tonårspojkarna."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lindquist

  • Tre dagar och två nätter

    Håkan Lindquist

    Guillaume är förälskad i sin bäste vän Abdellah, men för honom verkar det bara vara något som sker på kul. Det är i alla fall så Guillaume uppfattar det. Efter ett gräl bestämmer sig Guillaume för att åka iväg från Nantes, där pojkarna bor, till S...

  • Paul, mein grosser Bruder

    Håkan Lindquist

    Jonas hatte einen Bruder. Paul starb allerdings, bevor Jonas geboren wurde. Als Jonas mit16 Jahren von seinem Bruder erfährt, macht er sich auf die Suche nach Anhaltspunktenaus dessen Leben. Jonas hat viele Frage zu seinem Bruder und kommt Sc...

Bloggat om Regn och åska