Psykopater i arbetslivet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-12
Upplaga
1
Förlag
Mike Florette Production of Sweden
Dimensioner
220 x 145 x 15 mm
Vikt
290 g
ISBN
9789197934237
Psykopater i arbetslivet (häftad)

Psykopater i arbetslivet

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-03-12
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad händer egentligen med oss och vår arbetsmiljö när kollegan eller chefen har psykopatiskt beteende och du utsätts för det dagligen? Vem är egentligen psykopat och varför ljuger de och manipulerar både ledningsgrupper, medarbetare och kollegor? Hur hanterar man det och går det att skydda sig på jobbet mot psykopaten? Vem ska man i så fall vända sig till? Finns psykopater överhuvudtaget eller är det bara ett skällsord?

I den här boken ger författarna dig svar på dessa frågor och fördjupar sig i viktiga ämnen på arbetsplatsen som lögn, empati, psykologiska kontrakt och whistleblowing. De visar också på konsekvenser och kommer med uppmaningen att ta hjälp. Du är inte ensam om att känna dig förvirrad, chockad och utan självförtroende, om du drabbats.

Lisbet Duvringe och Mike Florette med erfarenheter och akademiska utbildningar i psykologi, retorik, organisation och ledarskap har samtalat med ett stort antal personer som upplevt psykopatiska beteenden på sina arbetsplatser. De tar hjälp av tvärvetenskaplig forskning inom ämnet för att hjälpa läsaren att göra psykopatiska drag inom arbetslivet mer igenkännbart. Boken är för dig som eventuellt mött ett psykopatiskt beteende på jobbet och vill hitta ett förhållningssätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Psykopater i arbetslivet
  2. +
  3. Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation på arbetsplatsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnliga psykopater : mästare i manipulation p... av Lisbet Duvringe, Mike Florette (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Psykopater i arbetslivet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ger bra grundförståelse.
    Fredrik AG, 29 mars 2016

    Boken beskriver psykopater på ett bra sätt och har många exempel från verkliga (arbets)livet. Boken är inget facit men fick mig att intressera mig för andra böcker på området.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Psykopater i arbetslivet