Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2011-11-10
Upplaga
1
Förlag
BentoBoy
Medarbetare
Aspnäs, Håkan (foto)
Dimensioner
245 x 175 x 10 mm
Vikt
410 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789197939119
Bara drinkar (inbunden)

Bara drinkar

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2011-11-10
186
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Spännande och läckert

Boken är fylld med njutning, läckra drinkrecept och snygga grabbar. Den perfekta presenten till tjejfesten, möhippan och alla som gillar goda drinkar eller snygga grabbar.

Den skall inspirera dig till att våga prova något nytt och vara en källa till lättblandade och roliga drinkar. Den är skriven för en amatör av en amatör. Är du bartender eller proffs, kan du helt enkelt bara njuta av bilderna.

En god drink behöver nödvändigtvis inte innehålla alkohol, flera av drinkarna i boken är exempel på detta. Vem vet, du kanske upptäcker en ny favorit med en helt annan smak än du vanligtvis väljer.

Köp boken och bjud in till en temafest. Kanske en lugn kväll i blått, grönt eller lila? Varför inte en partystart i gult och orange? En röd fest i kärlekens tecken?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Krantz

  • Mat under bar himmel

    Michael Krantz

    Vi vill inspirera till att ta med maten ut. Njut av solen eller varför inte regnet. Boken innehåller recept, spel- och picknicktips för alla årstider. En bok för alla! Grabbgänget, som först packar ner öl och behöver picknicktips. Familjen, som sk...