Forskning : till vilken nytta? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2012-06-07
Upplaga
1
Förlag
Samhällsförlaget
Dimensioner
220 x 163 x 15 mm
Vikt
440 g
SAB
Bfa,001.2
ISBN
9789197943277

Forskning : till vilken nytta?

Häftad, Svenska, 2012-06-07
145 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Aldrig tidigare har forskning och innovationer varit så viktigt för ekonomins utveckling och för vårt välstånd. Men hur ska vi göra för att omvandla forskningen till nytta och gagn för samhället?
15 framstående representanter för forskning, storföretag, entreprenörer, finansiärer och politik om hur Sverige kan bli bättre på forskning, entreprenörskap och innovationer.
Bland de intervjuade märks bland andra Marcus Wallenberg, styrelseordförande SEB, Hans Vestberg, VD för Ericsson, Maria Strömme, nanoforskare Uppsala universitet, Christina Lampe-Önnerud, grundare av Boston-Power, USA, John Elvesjö, grundare av Tobii Technology, Christer Fåhraeus, grundare av CellaVision, Anoto, Flat Frog mfl, Bertil Andersson, rektor Nanyang Technological University, Singapore, Carl Stjernfeldt, riskkapitalist i Boston, USA och Pia Kinhult, ordförande för Region Skåne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Forskning : till vilken nytta?
  2. +
  3. Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omgiven av idioter : hur man förstår dem som in... av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 200 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Karin Källén

  • Den oförlösta forskningen

    Anna Karin Källén

    Vi har bland de vassaste forskarna i världen. Det är inte brist på idéer och entreprenörer som vill starta bolag inom medicin och medicinteknik, life science. Men oerhört få av dessa innovativa bolag som bildas, lyckas växa till stora företag. Uni...

Bloggat om Forskning : till vilken nytta?