Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
87
Utgivningsdatum
2012-05-24
Förlag
Friare Liv
ISBN
9789197944342
Relationsbesiktning: Frihet utan distans Gemenskap utan kontroll (e-bok)

Relationsbesiktning: Frihet utan distans Gemenskap utan kontroll (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-24
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
  • Skickas inom 11-20 vardagar (specialorder)
    159
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänk dig att du är på väg till ett viktigt möte i Paris. Du har förberett dig väl. Du har hyrt en Vespa, du har lärt dig några viktiga fraser på franska och du har en stadskarta i handen. Men hur du än gör så kommer du inte fram. Du blir stressad, kör fortare, letar på allt fler ställen - och ändå hittar du inte rätt. Hur blev det så här?

Eftersom du har lärt dig att man ska tänka positivt så skakar du av dig frustrationen, ler, och kör vidare. Efter många timmars fortsatt sökande upptäcker du plötsligt att den karta du har i handen inte är en karta över Paris, utan en över London ...

Tänk dig nu att detta var din väg till ett bra förhållande. Den viktigaste insikten när det gäller relationer är nämligen att om den karta vi navigerar efter inte stämmer med terrängen, så kommer vi aldrig att bli nöjda.

Du kan engagera dig till 100 procent och lägga ned massor av tid och energi på ditt förhållande men inget av det spelar någon roll om du inte vet vem och var du är. Det är först när din idé om vad en relation kan ge stämmer överens med verkligheten som du har en chans att uppleva verklig tillfredsställelse, och kärlek.

"Relationsbesiktningen" kan hjälpa dig att besiktiga, reparera, förstå, förbättra och fördjupa alla dina förhållanden. Med det här verktyget kan du få dina närmaste relationer att blomma, om och om igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Relationsbesiktning: Frihet utan distans ...