Vid cirkelns slut - Vägen till Umbria I (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-05-16
Förlag
*Mörkersdottir Förlag
Dimensioner
229 x 151 x 17 mm
Vikt
480 g
ISBN
9789197951357
Vid cirkelns slut - Vägen till Umbria I (storpocket)

Vid cirkelns slut - Vägen till Umbria I

Storpocket,  Svenska, 2011-05-16

Slutsåld

Har du löst Vägen till Umbria?

Allt låg i mörker och det enda som bredde ut sig var den totala tystnaden. Plötsligt och utan att ge ifrån sig så mycket som en viskning öppnades tre runda öppningar i tomheten. På en dimhöljd äng en bit bort satt en ensam man på en illa hopsatt pinnstol. Hans öde hade många själar på sitt samvete. I mittens cirkelformade hål mellan tomheten och alla levande tings tankar låg en värld av drömmar. Men flickan vid kvarnen drömde inte.

En blivande ung man låg i sin säng och drömde på ett sätt som få kunde. Flera hundra mil därifrån låg en annan man i sina bästa år och drömde på exakt samma ovanliga vis. Imorgon skulle de båda drömma och de skulle då stråla samman vid flickans kvarnhjul och sätta igång en händelsekedja vars slutmål skulle visa sig bli avgörande för ett oändligt antal liv.

Så, kommer du lösa Vägen till Umbria? Hela romanen är en gåta och här och var har författaren lämnat små ledtrådar till lösningen. Vill du ha en riktig utmaning så är detta romanen för dig.

"Vid cirkelns slut - Vägen till Umbria I" är Jan-Erik Ullströms debutroman. En roman som började med en karta för tio år sedan och med en mening: "Gwendolyn hade alltid längtat." Under ett år skrev han sin första roman som slutade på 800 sidor. Denna bok är uppdelad i två och nästa del släpps i augusti 2011. Del två i trilogin "Vid cirkelns slut" heter "Ringar av järn, vingar av glas" och kommer ut våren 2012.

Sagt om "Vägen till Umbria":

"Jag tyckte verkligen om den! Men jag rekomenderar definitivt att man är skärpt när man läser den och att man har tid att sjunka in i den, för det är många trådar att hålla reda på." Boktokig, Eva Boström

"Boken påminner både om Tolkiens Sagan om ringen och om filmen Inception, men är ändå sin egen. Jag ser fram emot att läsa nästa del och fortsätta vägen fram till svaret på mysteriet." Evelina Knipström, Bibliofilerna
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan-Erik Ullström