Teologi för kyrkomusiker (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2011-04-26
Förlag
Books on Demand
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
380 g
SAB
Ca
ISBN
9789197958400

Teologi för kyrkomusiker

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-04-26
234
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Teologi för kyrkomusiker är en grundbok som ger en kort och övergripande presentation av bibelvetenskap och teologi. Boken vill bidra till att fördjupa kyrkomusikers reflektion över bibliskt och teologiskt stoff i relation till den livstolkning som möter till exempel i psalmer och andliga visor.Teologi för kyrkomusiker är skriven som lärobok för studenter vid musikhögskolornas kyrkomusikerutbildningar men vänder sig även till alla som på ett kort och övergripande sätt vill få inblick i teologins spännande värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teologi för kyrkomusiker
  2. +
  3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Teologi för kyrkomusiker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra för många
    Fredrik Westerlund, 4 februari 2015

    Det är lite snävt att kalla boken teologi för kyrkomusiker. Författaren har säkert varit nödd och tvungen att ge boken denna titel, då den lika väl kunde hetat. teologi för kyrkvärdar, teologi för kyrkvaktmästare, teologi för förtroendevalda etc. Boken tjänar mao sitt syfte på bred front som en introduktion till de teologiska disciplinerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan-Olof Aggedal