Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld - tecknad (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2013-09-26
Upplaga
1
Förlag
Apart Förlag AB
Översättare
Cato Vandrare
Illustratör/Fotograf
Tommy Patterson
Dimensioner
257 x 170 x 11 mm
Vikt
512 g
SAB
Hci
ISBN
9789197959292

Game of thrones - Kampen om Järntronen. Vol 2

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-09-26
192
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ur George R.R. Martin förord:

Välkommen till den första samlingsvolymen av A Game of Thrones, serieromanen baserad på min fantasybok med samma namn.

Låt mig klargöra en sak: Detta är inget komplement till TV-serien. Det du nu ska få läsa är en helt egen bearbetning av mina romaner. Kreatörerna bakom de olika versionerna av min saga - Daniel Abraham och Tommy Patterson vad gäller serietidningen - utgick från samma källmaterial och stötte på delvis samma utmaningar, men de var samtidigt tvungna att hantera problem som är unika för deras respektive medium. I vissa fall hittade de kanske samma lösning, i andra fick de gå helt olika vägar. Men om du gillar TV-serien och undrar varför historierna skiljer sig lite åt, och varför karaktärerna inte liknar skådespelarna du sett på din platt-TV ... så vet du nu.
För egen del älskar jag TV-serien, och jag älskar serieromanen också. Detta är min värld, det är mina människor, och det är fortfarande min historia, som nu berättas på ett annat sätt i ett annat medium, där en helt ny publik kan njuta av den.
Om du uppskattade böckerna eller TV-serien, hoppas vi att du skall gilla denna version också. Och om du inte tidigare har stiftat bekantskap med A Song of Ice and Fire, hoppas jag att du skall uppskatta att besöka Westeros och Winterfell, att möta Tyrion och Jon Snow och Arya och Ned och Cersei och Sansa och Bran och resten av mina tusentals roll figurer. (Men bli inte för fäst vid dem.)
- - -
George R.R. Martin är författare och har tagit världen med storm med sitt fantasyepos A Song of Ice and Fire, där A Game of Thrones är första delen. Nu har alltså succéromanen som blev en ännu större TV-serie dessutom blivit en serietidning.
A Game of Thrones volym 2 - Kampen om Järntronen innehåller inte bara 180 vackert tecknade och färglagda sidor utan dessutom exklusivt bonusmaterial om arbetet med att ta fram serieversionen. Läs om alla turer fram och tillbaka innan George R.R. Martin slutligen var nöjd med till exempel hur de andra (White Walkers) och Järntronen framställdes
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Game of thrones - Kampen om Järntronen. Vol 2
  2. +
  3. Game of thrones - Kampen om Järntronen. Vol 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Game of thrones - Kampen om Järntronen. Vol 3 av George R R Martin, Daniel Abraham (häftad).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Game of thrones - Kampen om Järntronen. Vol 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Snyggt ritad och bra story!
    Tommy Rönnqvist, 27 november 2014

    Boken håller hög kvalitet i form att storyn håller bra kvalitet och den är snyggt ritad och färgad. Boken har ett plus och det är att den är på svenska. Det gör att del är lättare att komma in i berättelsen snabbt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna