Kråkguld : röster från Naturmorgon (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2015-09-14
Förlag
SR Records
Medarbetare
Pirzadeh, Zinat (förf.) / Kohlström, Erik (förf.) / Söderlundh, Helena (förf.) / Öberg, Thomas (förf.) / Lindberg, Tomas (förf.)
Dimensioner
285 x 285 x 20 mm
Vikt
1500 g
ISBN
9789197959834
Kråkguld : röster från Naturmorgon (inbunden)

Kråkguld : röster från Naturmorgon

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2015-09-14
269
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Naturmorgon i Sveriges Radio P1 har sedan hösten 1990 gjort terränggående direktsändningar från det levande livet. När andra finns i studior springer Naturmorgon till skogs, eller till fjälls, eller till havs. I evig jakt på det oförutsedda. Under åren har programmet rapporterat från svensk natur, men också från städer, liksom från världen och skapat en unik kontakt med hundratusentals lyssnare lördagsmorgnar året runt. Boken Kråkguld tar ett famntag på 25 år av Naturmorgon.
Titeln anspelar på det älskade fasta inslaget Kråkvinklar. I dessa gör medarbetare betraktelser om smått och stort i världen vi lever i, ofta med ett privat filosofiskt anslag, i boken presenteras ett digert urval guldvinklar.
Lasse Willén, som varit med som programledare sedan start, berättar personligt om Naturmorgons historia men placerar också programmet i ett perspektiv av natur i svensk radio.
Författaren Mats Ottosson tittar utifrån på ett program som han summerar: Redaktionen töjer i högre grad än andra på gränserna för vad som antas vara tekniskt möjligt och praktiskt genomförbart. Inte minst är Kråkguld en vackert illustrerad naturbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kråkguld : röster från Naturmorgon
  2. +
  3. Nordens fjärilar : En fälthandbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nordens fjärilar : En fälthandbok av Bo Söderström (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kråkguld : röster från Naturmorgon