Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Engelska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2012-04-01
Upplaga
500
Förlag
Nosebleed Studio
Illustratör/Fotograf
Catarina Batista, Natalia Batista, Alice Engström, Joakim Waller
Dimensioner
210 x 145 x 14 mm
Vikt
340 g
ISBN
9789197960410
Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories (pocket)

Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Engelska, 2012-04-01

Slutsåld

Om Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories Denna boken är en antologi med fyra berättelser på temat vatten skapade av den svenska mangastudion Nosebleed Studio. Två av serienovellerrna läses med svensk läsriktning och två berättelser läses med japansk läsriktning därav två omslag på boken. Hela boken är på engelska.

Svensk läsriktning:

Ocean Star av Joakim Waller
Piratlivet är inte lätt för Tim som p.g.a. några missöden blir avslängd från piratbåten han jobbar på. Dock så öppnar dessa tragiska händelser för nya äventyr då han möter piratkaptenen Omega!

Love at First Bite av Catarina Batista
Moa är en helt vanlig tonårstjej, förutom hennes lilla hemlighet - att hon är en vampyr! Hennes pojkvän, John, vet om det men han känner inte till förbannelsen som har gått i generationer i Moas familj...

Japansk läsriktning:

Hooked on You av Natalia Batista
Berättelsen om sjöjungfrun Mina som mer än något annat vill ha en människa som vän, hon vägrar att tro på sina systrar när de säger att människor inte har några känslor. Så en dag räddar hon en kille som håller på att drunkna!

Seaside av Alice Engström
Patricia är glad över att ha fått ett jobb på det lokala badhuset, och även om hon kommer bra överens med sina arbetskamrater så känns något inte rätt. Något lurar i skuggorna...

Om Nosebleed Studio
Nosebleed Studio grundades 2006 och är en svensk serietecknarstudio med fyra medlemmar vars serier är starkt inspirerade av den japanska seriekulturen; manga. Studion består av fyra medlemmar:
Joakim Waller, Catarina Batista, Alice Engström och Natalia Batista, som är professionella illustratörer och serietecknare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ett av årets mest lyckade köp
    Pax, 13 juli 2012

    Medan jag läste den här boken förvandlades jag gradvis till en inbiten Nosebleed Studio-fantast. Förutom de längre serier som nämns i beskrivningen finns också några kortare serier och andra godbitar.

    Min stora favorit är Catarina Batistas Love at first bite. Första gången jag läste den höll jag nästan andan medan jag vände blad, för jag blev så berörd av huvudpersonens dilemma. Den får mig fortfarande att le åt alla roliga skämt och bli tårögd över den gripande historien.

    R... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Nosebleed Studio Anthology Seaside Stories