Guldägget 2011 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2011-08-17
Förlag
Sveriges Kommunikationsbyråer
Dimensioner
325 x 250 x 30 mm
Vikt
2370 g
SAB
Qbm(p)
ISBN
9789197967105
Guldägget 2011 (inbunden)

Guldägget 2011

Inbunden Svenska, 2011-08-17

Slutsåld

Sveriges just nu bästa reklam enligt branschens egen tävling Guldägget presenteras i den här boken. Utges för 50e året i rad. Årets bok innehåller dessutom ett register över 50 år av Guldäggsvinnare och jurymedlemmar. Med boken följer också en DVD med filmer.

Hurra. Guldägget fyller 50 år. Vad roligt. Grattis!
Eller? Känns det mest lite jobbigt?

Att fylla jämt är både glädje och ångest. I de traditionella ålderstrapporna är 50-åringen på sitt livs topp, högst upp på trappan. Ingen dum plats att vara på kanske. Men vad händer sen? Jag gjorde kopplingen till vår bransch och funderade kring hur vår 50-åring går vidare i en bransch i så kraftig utveckling. Och även hur de unga kommer in i en sådan bransch.

Jag vill gratulera Guldägget med en bukett livskraft och tillväxt översatt till en blommande ålderstrappa. Frön och groddar lägger grunden till de kommande 50 åren och den bördiga myllan visar att kunskap och erfarenhet är dess förutsättning. Har du precis börjat gro eller blommar du ut i din fulla prakt vid nästa Guldäggsgala? Har du skördat och vill ge tillbaka till branschen? Jag vill visa hur viktigt kretsloppet är oss emellan. Från att du får din första praktikplats till att du är den som anställer byråns vd. Så njut av dess rikedom och fundera ut ett sätt du kan bidra med till branschens och individens utveckling. Plantera ditt bidrag och sprid det vidare. Så ses vi nästa vår.

Helena Stendahl Hägg,
Design Director & Partner
Identity Works
formgivare av boken Guldägget 2011
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »