Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2012-01-23
Förlag
SinnligKunskap
Dimensioner
210 x 147 x 17 mm
Vikt
410 g
ISBN
9789197969321
Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1 (häftad)

Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2012-01-23
349
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Medial utveckling steg 1 är den första i en serie av böcker för den som vill utbilda sig till medium eller öka sin intuition och medialitet.Den första boken tar upp psykometri och body readings, energiavläsningar. Du får lära dig hur du gör energiavläsningar på föremål, platser, läser av framtiden och det förflutna. Genom energiavläsningar kan du också kommunicera med djur och bli en djurpratare.Du kan läsa av erfarenheterna som finns hos vuxna, barn och mellan två människor, relationsavläsningar.Boken tar upp chakran, karma, teman i livet och våra olika jag, det personliga jaget, det själsliga jaget och det andliga jaget och vad de står för. Du får lära dig mer om chakran, aurakropparna och det kvinnliga, manliga. Hur du tolkar olika färger. Stegvis får du lära dig hur du gör energiavläsningar.Boken varvas av övningar och personliga erfarenheter hur du kan använda energiavläsningar i det vardagliga livet. Solkarina har arbetat som medium och hjälpt människor under utveckling i nästan 35 år. Så det är en livslång erfarenhet som delas med läsaren. Solkarina blev medveten om sin mediala förmåga redan i 10 årsåldern.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1
 2. +
 3. Nästan allt om människan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nästan allt om människan av Johan Frostegård (pocket).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra grund.
  Helena Söderholm, 27 maj 2019

  Boken är en bra grund för att förstå vad medialitet är och innebär samt hur man själv kan utveckla denna förmåga. Den är lätt att förstå och har många bra konkreta övningar som är spännande att prova. Jag har själv ganska stor kunskap om medialitet, kanalisering och psykometri men boken sätter ord och ger mig bekräftelse på de delar som jag redan kan men inte kunnat förklara. Bra teoretisk kunskap till mina praktiska erfarenheter. Jag vill gärna läsa och tillägna mig de följande böckerna.

 2. Underbart
  Paula Larsson, 9 maj 2014

  Den boken är lättläst och lätt att förstå. Jag rekommenderar andra att läsa den boken.
  Solkarina från Sinnligkundskap är väldigt duktig ledare.

  MVH Paula Larsson

 3. Jätte bra bok
  Katharina Wenzel, 23 november 2012

  Psykometri och energiavläsningar var den första boken som jag läste av Solkarina. När jag läste boken kopplade jag bort allting omkring mig, så interessant är den. Boken gav mig en hel ny perspektiv, och har definitivt bidragit till att jag köpte nästan alla böcker av Solkarina. Lättläst, många bra exempel, och så otroligt givande. Övningar är lätt att förstår och enkelt att utföra.

 4. Komplett grundbok i intuitv och medial utveckling
  Gun MB, 7 juli 2012

  Boken ger oss de mycket värdefulla grundkunskaperna för att utveckla sina intuitiva och mediala förmågor. Teoretiska förklaringar varvas med tydliga metodbeskrivningar. I slutet av boken får vi exempel på energiavläsningar, vilket ökar förståelsen för vad det hela handlar om. Solkarina tar även upp de väl så viktiga etiska aspekterna och hur man använder sina förmågor och uttrycker sig på ett seriöst sätt för att gagna klienten.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Solkarina Solkarina

 • Healingmassage

  Solkarina Solkarina

  Genom healingmassagen får du lära dig att kombinera massage med Reiki eller den healing du kan. Det ger en djupare helande känsla hos en klient än med bara massage eller bara healing. Du berör på fler nivåer helt enkelt.Massagen ger en djup känsla...

 • Andliga guider & änglar

  Solkarina Solkarina

  Medial utveckling steg 2 lär dig att kontakta andliga guider och änglar för att ta emot information från dem. När du arbetar med energiavläsningar så lär du dig också mer om vilka guider och änglar som följer med dig och andra. Vi går igenom de fy...

Bloggat om Psykometri och energiavläsningar, medial ...