Andliga guider & änglar (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2012-04-25
Förlag
Sinnligkunskap
Dimensioner
212 x 148 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Ceaa,202.15092
ISBN
9789197969352
Andliga guider & änglar (häftad)

Andliga guider & änglar

(13 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2012-04-25
340
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Medial utveckling steg 2 lär dig att kontakta andliga guider och änglar för att ta emot information från dem. När du arbetar med energiavläsningar så lär du dig också mer om vilka guider och änglar som följer med dig och andra. Vi går igenom de fyra karmiska nivåerna och våra 12 chakran. Vad våra 12 chakran står för. Du kan sedan göra energiavläsningar på andliga guider och änglar samt förmedla både skriftlig och verbal information från dem.Du får lära dig vilken funktion skyddsänglar, healingänglar, ärkeänglar, naturväsen, kraftdjur, andliga guider, uppstigna mästare, andra sidan och galaktiska guider har. Hur du enkelt och effektivt kontaktar dem för att ta emot information av dem.Vilken uppgift har de andliga guiderna och änglarna? Alla människor har hjälp från andevärlden för att vi ska kunna utföra vår livsuppgift på bästa sätt. Genom det kosmiska trädet får du en ökad förståelse för hur andevärlden ger dig information från olika nivåer.Boken tar också upp hur du renar platser och fyller dem med ljus. Vad jordbundna andar, spöken och astralväsen är för något. Hur du skapar ett heligt rum och höjer vibrationerna i auran med ljus. Du får lära dig hur du gör en tunnel av ljus dit du kan lägga tung energi när du renar och rensar platser. Vad är tung energi? Varför renar vi?Du får lära dig hur du på ett trevligt och tryggt sätt kan etablera kontakt med andevärldens olika nivåer och dimensioner. För att kunna vandra fritt och kommunicera med andevärlden så är kunskap om de olika dimensionerna viktig att ha. Då behöver du aldrig känna dig osäker eller otrygg. Du kan istället använda dig av våra vänner i andra dimensioner för att lära dig mer och utvecklas som människa.Andevärldens budskap skiljer sig beroende på från vilken dimension den kommer och på vem du är som person. I boken delar jag mina hemligheter och tekniker för att lätt och enkelt etablera kontakter med andevärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andliga guider & änglar
 2. +
 3. Akasha

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akasha av Solkarina (häftad).

Köp båda 2 för 619 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Andliga guider & änglar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lärorik & Intressant
  Pia Karin Elisabeth Janberger (Ljungby), 5 oktober 2014

  För dig som är intresserad av andlig utveckling o vill lära dig olika strategier o tekniker för att komma i kontakt med de olika dimensionerna. Jag kan varmt rekommendera denna boken.

 2. Mycket toppen bra bok
  Paula Larsson, 28 augusti 2014

  Boken är lättläst och lätt att förstå. Jag rekommenderar alla att läsa boken. Bra för utveckling i det mediala som ger oss en första inblick i de andliga dimensionerna osv.

 3. Boken är väldigt bra och ger bra råd och tips. Bra...
  Carina , 4 juli 2013

  Boken är väldigt bra och ger bra råd och tips. Bra information som är bra för personens utveckling. Den ger mig all den information jag behöver under min andliga utveckling.

 4. Mycket bra bok
  Katharina Wenzel, 23 november 2012

  Andliga guider & änglar är den andra boken som jag har läst av Solkarina. Lika lättläst och fängslande som den första. Jag trodde p.g.a. min tysk bakgrund att det vore svårt att hänga med. Men icke. Övningar som beskrivs i boken är lätt att utföra. Kunde inte sluta läsa. Så många aha upplevelse. Tack Solkarina!

 5. Manual för de andliga dimensionerna
  Gun MB, 7 juli 2012

  Steg 2 i medial utveckling ger oss en första inblick i de andliga dimensionerna och hur man kommunicerar med dem. Boken fortsätter i samma stil som grundkursboken med att vara en enkel och konkret handledning. Det finns böcker som är skrivna på perfekt svenska, men som med tillkrånglade meningar gör budskapet svårfångat. Här är det tvärtom. Solkarina skriver på ett lättförståeligt och okonstlat talspråk, och även om svensklärare inte skulle godkänna alla meningsbyggnader i boken är det ett un... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Solkarina Solkarina

 • Healingmassage

  Solkarina Solkarina

  Genom healingmassagen får du lära dig att kombinera massage med Reiki eller den healing du kan. Det ger en djupare helande känsla hos en klient än med bara massage eller bara healing. Du berör på fler nivåer helt enkelt.Massagen ger en djup känsla...

 • Psykometri och energiavläsningar, medial utveckling steg 1

  Solkarina Solkarina

  Medial utveckling steg 1 är den första i en serie av böcker för den som vill utbilda sig till medium eller öka sin intuition och medialitet.Den första boken tar upp psykometri och body readings, energiavläsningar. Du får lära dig hur du gör energi...

Bloggat om Andliga guider & änglar