Revolutionerande energiteknik - hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2014-10-17
Upplaga
1
Förlag
Anarchos förlag
Originaltitel
Breakthrough Power
Dimensioner
235 x 165 x 15 mm
Vikt
609 g
ISBN
9789197971454
Revolutionerande energiteknik - hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv (häftad)

Revolutionerande energiteknik - hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-10-17
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Släpp energirevolutionen fri!

Mäktiga intressen har länge hindrat de stora förändringar som hela mänskligheten är i skriande behov av när det gäller nya, rena och effektiva energikällor, men nu öppnar Revolutionerande energiteknik dörrarna till de omvälvande, icke förorenande energitekniska uppfinningar som kommer att göra dessa förändringar möjliga. Innovativa magnetmotorer, utnyttjandet av nollpunktsenergi, vatten som bränsle och andra framsteg inom den nya energins område erbjuder nycklar till en verkligt hållbar värld. Läs denna bok och dela sedan med dig till andra av hemligheterna till en bättre framtid.

Denna spännande och lättlästa bok riktar sig främst till människor utan specialkunskaper inom teknikens eller fysikens område, men den innehåller även banbrytande ny kunskap och nya teorier för den som är mer bevandrad i ämnet energiteknik.

Läs denna bok och dela sedan med dig till andra av hemligheterna till en bättre framtid!

"... en fascinerande resa via de faktiska upplevelserna hos forskare och uppfinnare ... [och genom] den värld där nästa energirevolution kommer att framträda. Utan tvekan kommer Revolutionerande energiteknik att bli obligatorisk läsning i skolor och på universitet, så snart en av dessa energiuppfinningar når marknaden." - Thomas Valone, Ph.D., författare till The Future of Energy: ?An Emerging Science and Zero Point Energy

"... en välbehövlig, lättläst och lättöverskådlig uppdatering om den nya energiteknikens förflutna, nutid och framtid. Manning och Garbon visar hur var och en av oss kan bli en del av "rörelsen för den nya energin"." - Christy L. Frazier, redaktionschef för Infinite Energy Magazine? och verksamhetschef för New Energy Foundation
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Revolutionerande energiteknik - hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv
  2. +
  3. Berättelser om alla uppfinningar från forntid till nutid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berättelser om alla uppfinningar från forntid t... av Shobhit Mahajan (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Revolutionerande energiteknik - hur banbrytande uppfinningar inom den nya energins område kan förändra våra liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket snack och många knäppgökar.
    Bertil Carlsson, 26 mars 2015

    Man talar om ny energi som finns överallt och experiment som sedan inte kan repeteras. Ingen vettig förklaring kommer dock till denna nya energi eller hur maskinerna fungerade....

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna