Vaccinationer : risker och skador (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2015-03-26
Upplaga
2
Förlag
Anarchos förlag
Översättare
Peter Pettersson
Originaltitel
Make An Informed Vaccine Decision
Dimensioner
240 x 150 x 20 mm
Vikt
498 g
SAB
Vnaaa
ISBN
9789197971478
Vaccinationer : risker och skador (häftad)

Vaccinationer : risker och skador

(12 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad, Svenska, 2015-03-26
225
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Ska jag låta vaccinera mig och mitt barn?Denna guide till de vanligaste barn- och vuxenvaccinerna i både USA och Sverige tar upp de risker som finns vid en vaccination och vilka skador som kan uppkomma - information som i dag inte är lätt att få tag i på svenska.Barnvaccinationsprogrammet i både USA och Sverige är så trångt att barn får flera vacciner under ett enda besök - upp till sex vacciner på en och samma gång i Sverige. Föräldrar och läkare glömmer ofta att vacciner är läkemedel. Hur ofta tar vi som vuxna så många läkemedel samtidigt? Vad skulle göra oss mest förvånade: att vi fick biverkningar eller att vi inte fick det? I denna bok får du bland annat lära dig: * Hur utbredda och allvarliga de sjukdomar är som myndigheterna rekommenderar vaccination mot, inklusive vem som löper störst risk att drabbas av dessa sjukdomar. * Vilka biverkningar och skador varje vaccin kan ge, med sammanfattningar av de viktigaste forskningsstudierna. * Vilka vacciner som ingår i det svenska barnvaccinationsprogrammet och hur mycket aluminium de innehåller."Ett absolut måste för medicinsk personal, speciellt barnläkare, liksom för motiverade lekmän som söker fakta och ordentlig vägledning, i stället för politiska program förklädda till vetenskapliga sanningar." - Thomas E. Levy, läkare, jurist, specialist inom kardiologi och internmedicin"Jag tror att detta är den bästa enskilda boken i ämnet för en allmän läsekrets."- Richard Moskowitz, läkare, specialist i allmänmedicin"Tack för denna mycket uppskattade och väl ansedda resurs; jag kommer fortsättningsvis att rekommendera denna bok både till föräldrar och hälso- och sjukvårdspersonal."- Susan McCreadie, läkare, specialist i pediatrikMed dr Mayer Eisensteins och Neil Z. Millers hjälp är det nu möjligt att fatta välgrundade vaccinbeslut.Om författarna:Dr Mayer Eisenstein, jurist och läkare med magisterexamen i folkhälsovetenskap, är medicinsk chef för Homefirst Health Services i Chicago. Dr Eisenstein har varit läkare, förlöst barn och erbjudit familjer förebyggande hälsovård i över 35 år.Neil Z. Miller, chef för Thinktwice Global Vaccine Institute i New Mexico, är journalist med inriktning på medicinsk forskning och författare till flera böcker om vacciner.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vaccinationer : risker och skador
 2. +
 3. Bevisen mot socker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bevisen mot socker av Gary Taubes (inbunden).

Köp båda 2 för 416 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Vaccinationer : risker och skador. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Informativ bok
  Helena T, 13 juni 2017

  Mycket intressant bok om vad som faktiskt kan hända vid vaccinationer.
  Vaccination har idag blivit något som många blir ifrågasatta angående om man väljer att inte vaccinera. Här får man konkreta exempel på risker.

 2. Alla bör läsa!
  Mimmi, 25 maj 2017

  Mycket viktigt innehåll som var å en bör läsa INNAN man beslutar att vaccinera sina barn eller sig själv för den delen!

 3. Intressant läsning för föräldrar.
  Bokmalen, 21 mars 2017

  Detta var en mycket intressant bok om vaccinationer, dess effekt och dess biverkningar.

  Jag är inte emot vaccinationer men stor del av denna information var ny för mig.

  Klart läsvärd för dig som har barn eller funderar på att vaccinera sig. Ett gott komplement till den information som ges av vårdcentral och myndigheter.

 4. Obligatorisk läsning för alla, speciellt föräldrar
  Terapeuten, 2 september 2016

  Denna bok är ett av sitt slag på svenska. Det är mycket tydligt talande för hur vacciner framställs, innehåller, används, fungerar och viktigast av allt vilka för och nackdelar det innebär att använda dessa på spädbarn, små barn, barn ungdomar men även vuxna och äldre. Boken informerar även om hur man kan söka information via olika studier de själva använt sig av och hur man finner information om hur man ska agera för att rapportera biverkningar som inte finns med och som inte enligt läkemede... Läs hela recensionen

 5. Läsvärd!
  Karin, 1 februari 2016

  En absolut läsvärd bok för alla som tvekar inför att vaccinera och även för alla som inte tvekar. Mycket bra fakta och statistik!

  Den här boken ger lite kött på benen om man vill ge sig in i en vaccinationsdiskussion, oavsett om det är med en vän eller en bvc-sköterska.

 6. Mycket intressant
  Johan, 11 december 2015

  Boken har ett kapitel om varje sjukdom som vi vaccineras mot och skriver tydligt för och nackdelar.
  Denna bok bör alla läsa, speciellt alla läkare, bvc-sjuksköterskor och föräldrar.

  Tyvärr tar den inte upp de ekonomiska aspekterna och skriver inte om företagen som tjänar otroliga summor på vaccinationen.

 7. Jättebra bok om vaccinationer!
  Susanne Therese Wallin, 18 september 2015

  Kan vara den bästa boken jag köpt!
  Är du kluven när det gäller vaccinationer så är
  detta en jättebra bok!
  Rekommenderas!!!

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Vaccinationer : risker och skador