Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romansviten om skuld, försoning och återhämtning (del 2)
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2013-04-18
Upplaga
1
Förlag
Bima-förlag
Dimensioner
210 x 130 x 15 mm
Vikt
247 g
SAB
Hc
ISBN
9789197971911

Lorem ipsum

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-04-18
145
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Självhjälpsförfattaren Pär försöker råda bot på sin icke-existerande relation med dottern Pernilla. Samtidigt får han obehagliga anonyma brev. Vem är det som vill Pär illa och förstöra hans författarkarriär?

Sylvia och Janne fördjupar sitt förhållande men så får Sylvia ett chockbesked som förändrar allt.

Helenas familj har för sonats med dödsolyckan som drabbade deras son när plöt sligt gärningsmannens familj tar kontakt.

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext som används för att formatera textmassa. Men Lorem Ipsum har faktiskt också en helt annan betydelse. Lorem Ipsum är del av ett citat från Ciceros bok "Ytterligheter av ont och gott" och betyder "Det finns ingen som älskar smärta, som söker och vill ha det, just för att det är smärta." Det är ett citat vars innehåll karaktärerna i boken får möta i olika sammanhang. Handlingen utspelar sig i Småland, Skåne och Blekinge.

LOREM IPSUM är uppföljaren till "Ingmar Berg man kände aldrig skuld" och är den andra delen i Bielke von Sydows feelgoodserie om mänskliga relationer.
Maria Bielke von Sydow är född i Indien, uppvuxen i Små land dit hon kom som adop tivbarn. Hon bor numera i Malmö och är författare, skribent och flitigt anlitad föredragshållare. Följ henne på bielkevonsydow.blogspot.se, Twitter och Facebook.

Precis som den amerikanska författaren Anne Tylor kan få det mest vardagliga spännande har Bielke von Sydow förmågan att få läsaren engagerad i bokens huvudpersoner. - Lottie Håkansson, Sydöstran

Bielke von Sydow har en god blick för mänskliga relationer och ett bra flyt i språket. - Hanna Gunnarsson, BTJ (Häftepos 13115386)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lorem ipsum
 2. +
 3. Sista boken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sista boken av Maria Bielke Von Sydow (häftad).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lorem ipsum. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Maria Bielke von Sydow är skicklig på att beskriva...
  Holger , 28 november 2013

  Maria Bielke von Sydow är skicklig på att beskriva skeenden som innebär långsamma förändringar. I denna bok handlar det både om en person som förföljs av nedbrytande hotbrev och en kvinna som sakta går bort i cancer. Det handlar i båda fallen om successiva skeenden där läsaren hela tiden hålls i ett fast grepp tack vare författarens väl utvecklade berättarkonst.
  Denna bok är mycket underhållande. lättläst och välskriven och jag ser fram mot trilogins nästa del.

 2. Så otroligt fyndig titel som anspelar på innehållet....
  Boknörden, 15 juli 2013

  Så otroligt fyndig titel som anspelar på innehållet. Hade ingen aning om vad lorem ipsum betydde. Nu vet jag båda betydelserna! Bokens innehåll är lätt att ta till sig. Man fattar direkt svårigheten med att vara människa, men också hur komiska och underhållande vi människor är. Tummen upp för denna bok som är prefekt läsning på en lång flygtur. Nu slutar boken med en cliffhanger, så jag måste snart få tillgång till nästa.
  Rekommenderar till alla jag känner!

 3. Otroligt gripande och levande! Jag kommer på mig...
  Lotten Säfström, 15 maj 2013

  Otroligt gripande och levande!
  Jag kommer på mig själv med att gå omkring i tankar kring Maria Bielke von Sydows romaner. Båda böckerna är starka skildringar om olika öden som jag följt med spänning. Hon bjuder verkligen in till att slå följe med de starka karaktärerna och deras levande och trovärdiga relationer i kryddigt varierande miljöer och förlopp.
  LOREM IPSUM är den andra delen och skriven på ett vitt skilt sätt än den första och jag fann att hon har lyckats med att fortsätt... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Bielke Von Sydow