Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Romansviten om skuld, försoning och återhämtning (del 1)
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2013-04-18
Upplaga
2
Förlag
Bima-förlag
Dimensioner
210 x 134 x 14 mm
Vikt
277 g
SAB
Hc
ISBN
9789197971928

Ingmar Bergman kände aldrig skuld

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-04-18
145
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ingmar Bergman kände aldrig skuld är Bielke von Sydows debutroman och den första delen i feelgoodserien om mänskliga relationer.

Bielke von Sydow skriver chosefritt och lättläst med trovärdigt persongalleri och träffsäker dialog. De snabba vändningarna skapar en hisnande läsupplevelse.

Maria Bielke von Sydow är född i Indien, uppvuxen i Småland dit hon kom som adoptivbarn. I vuxen ålder flyttade hon till Malmö där hon numera bor. Hon har under många år arbetat inom utbildningsväsendet men är nu författare och skribent.

Helena är kvinnan som lever sitt liv i oförlåtlig skuld. Hon är övertygad om att hon är skyldig till sitt ena tvillingbarns död. Pär är framgångsrik självhjälpsförfattare. Med sina böcker inspirerar och hjälper han många. Dock inte sig själv, hans eget liv är både i uppror och på nedgång. I Malmö bor Sylvia, en driven studie- och yrkesvägledare som mest längtar efter att få fatt i ett ligg. På besök till staden kommer Janne, en landsortsbo som lever ett gott liv med vänner och egen allfixarfirma.

Sanningen uppdagas. Vem eller vilka bär skuld till barnets död?

Författaren porträtterar träffsäkert hur människors liv vävs samman. Berättartekniken är enkel och självklar. Vissa kapitel är briljanta andra är mer trevande. Maria Bielke von Sydow har förmågan att bygga upp en spänning som gör att man vill läsa vidare.

Sydöstran- Anders Nilsson Nyhetschef

Det är en varm skildring av förlust, sorg och vänskap. Maria Bielke von Sydow hanterar ett svårt ämne med mognad och en stor portion människokännedom. Boken är välskriven och personskildringarna känns autentiska.

BTJ- Hanna Gunnarsson

Följ författaren på bielkevonsydow.blogspot.se, Twitter och Facebook
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ingmar Bergman kände aldrig skuld
 2. +
 3. Lorem ipsum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lorem ipsum av Maria Bielke Von Sydow (häftad).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingmar Bergman kände aldrig skuld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Imponerande debutroman
  Holger , 27 januari 2014

  Maria Bielke von Sydows bok är imponerande med tanke på att det är författarens debutroman. Det är sällan man läser en så mogen och avancerad roman skriven av en, som jag uppfattar, driven författare.
  Von Sydow är skicklig på att förmedla och beskriva långsamma förändringar i relationer mellan människor, skamkänslor och sättet som vi människor uppfattar och uppfattas av andra individer. Dessa förändringsbeskrivningar kryddar hon kontinuerligt i boken med plötsliga och oväntade händelser. Det är skickligt gjort.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Bielke Von Sydow