Sanningen bakom illusionen om porr (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2014-05-08
Upplaga
1
Förlag
Evangelie
Översättare
Ulrika Stenlund
Originaltitel
Truth behind the fantasy of Porn
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
270 g
SAB
Lz Lubben, Shelly
ISBN
9789197976596
Sanningen bakom illusionen om porr (häftad)

Sanningen bakom illusionen om porr

Häftad Svenska, 2014-05-08
209
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Jag lovade polisen på heder och samvete att jag bara hade druckit en öl men ändå sa han att jag skulle kliva ur bilen och balansera på den där idiotiska streckade linjen. Jag slog handen mot instrumentbrädan och sparkade upp dörren med mina 15 cm höga stilettklackar. Den snuten hade definitivt valt fel tjej att mucka med. Trots att jag hade druckit en sjuttio-femma Jack Daniels klarade jag inte bara av att balansera rakt på linjen, jag kunde också rabbla hela alfabetet baklänges som ett rinnande vatten.

"Z Y X W V U T S R Q P O N M L K J I H G F E D C B A"

Polisen stod bara där och gapade. Sedan log han och frågade om jag ville följa med och ta en drink. För mig var det bara ännu en dag i sexbranschen.

Var jag alltid så där dålig, undrar du nu. Det är klart att jag inte var. Okej, okej, jag erkänner att jag var rätt så usel, men från början var jag inte det. Jag föddes som Shelley Lynn Moore den 18 maj 1968 i Pasadena, Kalifornien. Jag kommer från en lång rad metodistpredikanter på mammas sida och katolska italienare på pappas sida. Pappa och mamma var varandras motsatser, både till sättet och i den uppfostran de fått, men de var väldigt kära i
varandra och min syster och bror föddes några år efter mig. Jag är äldsta syskonet och den enda som har brunt hår och gröna ögon, vilket förklarar varför jag kallades spaggen.

"Sanningen bakom världens största illusion" är en omskakande bok som ger en unik inblick i en ung kvinnas själ då hon ger sig in i porrfilmsbranschen. Det är också berättelsen om hopp och kärlekens kraft som kan ta en människa igenom mörkret.

Tillsammans med sin man, Garrett, leder Shelley Lubben eth Pink Cross Foundation som erbjuder hjälp och stöd till människor drabbade av porrindustrin.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sanningen bakom illusionen om porr
  2. +
  3. Utvald för att lämna allt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utvald för att lämna allt av Bertil Holgersson (storpocket).

Köp båda 2 för 451 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shelley Lubben