Mannen som glömde sin fru (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2012-09-14
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Översättare
Pia Printz
Originaltitel
The Man who Forgot his Wife
Medarbetare
Magnusson, Jens (form)
Dimensioner
220 x 140 x 28 mm
Vikt
430 g
SAB
Hc
ISBN
9789197980333
Mannen som glömde sin fru (inbunden)

Mannen som glömde sin fru

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-09-14

Slutsåld

Många äkta män glömmer saker: de glömmer att deras fru hade ett viktigt möte samma morgon, de glömmer att köpa mjölk, en del glömmer till och med sin bröllopsdag. Men Vaughan har glömt att han ens har en fru. Vad hon heter, hur hon ser ut, deras gemensamma historia allt är utraderat i en katastrofal minnesförlust. Vaughan får veta att han och Maddy är mitt uppe i en infekterad skilsmässa, men när de träffas är det kärlek vid första (?) ögonkastet. För honom. Maddy däremot, har deras kraschade äktenskap i färskt minne Mannen som glömde sin fru är den roliga, dramatiska och romantiskaberättelsen om en man som gjort just detta. Ska han lyckas få sitt liv och sitt minne tillbaka?"Utmärkt blandning av roligt och smart. Som om Larry David gjort Memento."Henrik Schyffert
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mannen som glömde sin fru. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket lättläst och trevlig bok. Ganska så...
    Britt-Marie Kullin, 5 december 2013

    En mycket lättläst och trevlig bok. Ganska så förutsägbar, men ändå underhållande. Rekommenderas för en stunds förströelse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John O'Farrell