Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2012-08-22
Upplaga
1
Förlag
Collings Förlag AB
Medarbetare
Agency, Extrasmall (form)
Dimensioner
210 x 136 x 22 mm
Vikt
361 g
ISBN
9789197982047
Doktor Kessners hemlighet (häftad)

Doktor Kessners hemlighet

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-08-22

Slutsåld

Finn är 15 år och har levt hela sitt liv på en segelbåt. Och det är inte vilken båt som helst: S/Y Avalon byggdes i största hemlighet av hans farfars varv i Malmö under andra världskriget åt en okänd beställare. Av någon anledning gömdes hon undan för omvärlden och när Finns föräldrar hittar henne, nästan ett halvt decennium senare, bestämmer de sig för att börja ett nytt liv och segla till Västindien. Jen är jämngammal med Finn och samtidigt som hon och hennes föräldrar tillbringar sin semester ombord händer den ena märkliga saken efter den andra. Varför visar plötsligt alla så stort intresse för Avalon? Vem var den mystiske Doktor Kessner och varför smyger det runt en man och tar bilder i gryningen? Följ med när Finn och Jen tvingas använda all sin list för att rädda Avalon och samtidigt avslöja hennes mörka förflutna. "Doktor Kessners hemlighet" rymmer såväl eftersökta nazistförbrytare, skrupelfria skurkar och väl gömda krigsbyten som hemliga laguner och seglingsäventyr i turkosa vatten. "Hanssons beskrivning av den första, pirrande kärleken är klockren och det bästa jag läst i ämnet på länge, men boken är mer än en bok om den första kärleken. Det här är en riktigt spännande äventyrsbok" (www.bokblomma.com)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Doktor Kessners hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Doktor Kessners hemlighet
    Maria, 31 mars 2014

    Doktor Kessners hemlighet, är oerhört spännande, från första till sista sidan, man lever sig verkligen in i boken och känner att man är med i händelseutvecklingen.
    Den är mycket bra skriven och man känner att författaren vet vad han skriver om.
    Jag ser verkligen fram emot fortsättningen.

Visa alla 1 recensioner