Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2016-12-01
Upplaga
1
Förlag
Björnlunds förlag
Medarbetare
Larsson, Aina (form)
SAB
Hc
ISBN
9789197984577
I charterns skugga (inbunden)

I charterns skugga

Inbunden Svenska, 2016-12-01
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I charterns skugga är en roman baserat på verkliga dagboksanteckningar och skriven i dagboksformat. Dag för dag. Boken är en enkel, avskalad och underhållande berättelse långt från paraplydrinksbranschens glättiga yta. En högaktuell och rå berättelse, men med glimten i ögat.

Klimatet på Julias arbetsplats är inte vad den har varit. Inte heller hennes privatliv. Julia söker tröst hos arbetskollegan Sara, men kanske borde Julia inte ha varit så öppen med sitt privatliv?

Utdrag från I charterns skugga:
"Julia ser hur hennes chef Vera närmar sig med stora kliv. Hon ser ohälsosamt solbränd ut efter att ha tillbringat månader i Thailand. Hennes frånvaro hade varit ett skönt avbrott för hela arbetsgruppen. Men nu var hon tillbaka. Julia ser hur något blänker till i Veras hand och sträcker sakta handen mot pennstället och drar upp en blyertspenna. Tanken på att de var själva i kontorslandskapet får hennes hjärta att bulta och hon vet att hon inte har en chans om Vera skulle gå till angrepp. Hon ryser till och tänker: Är det så här jag ska avsluta min anställning? Uppskuren med en brevsprättare. Det var det, det, tänker Julia och blundar. Hon vet att hon inte har en chans mot en kvinna på närmare 190 cm och med en barlast på 110 kg. Aldrig någonsin."

Författaren Gitte Birkeland säger: "I charterns skugga är en berättelse om en kvinna som tappar sig själv i jakten på att få ihop livspusslet. Samtidigt som en konflikt med chefen urartar till en ohygglig scen där arbetsgivaren går över gränsen för vad som är moraliskt riktigt. Men också en berättelse som jag vill ska lämna läsaren med en känsla av att allt ofta ordnar upp sig till det bästa bara man inte ger upp."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I charterns skugga
  2. +
  3. Gammal är alltid äldst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gammal är alltid äldst av Carl Plogbäck (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »