Märkesbögen (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2011-11-01
Upplaga
1
Förlag
Eureka förlag
Illustratör/Fotograf
Maria S Koltrast
Dimensioner
210 x 147 x 12 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789197985406

Märkesbögen

Storpocket,  Svenska, 2011-11-01

Slutsåld

Han kallades för "Märkesbögen" av gänget som misshandlade honom den där natten. Bara tretton år gammal var Nicklas nära att mista sitt liv på grund av de kläder han bar, statussymboler som bespottades av det grymma ungdomsgänget i det lilla samhället han tvingats flytta till.

Såren läkte på utsidan, men inuti försvann aldrig smärtan. Nicklas gjorde vad han kunde för att förtränga det onda, gömma och förneka det. När han 23 år senare inser att hans älskade fru bedrar honom förlorar han kontrollen över vreden och den osannolika smärtan från förr letar sig fram från hans innerste djup och tar form i verkligheten.

Vad som ter sig som ett helt vanligt familjeliv i västkustidyllen Kungälv förvandlas efterhand till en brutal jakt på att återfå den förlorade kontrollen av känslor som aldrig borde fötts. Det slumrande samhället blir istället en skräckens plats när unga människor hittas brutalt misshandlade till döds och polisen står maktlösa i sina försök att finna en mördare vars liv fortgår som om ingenting hänt.

*************************************

Johnny Robert Martinsson är utbildad socionom med ett stort intresse för varför människor gör som de gör. Att alla människor har en historia som styr deras beteende blir tydligt i "Märkesbögen" och dt är också ett ämne som är centralt i det mesta han skriver.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »