Själslig kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-07-06
Upplaga
1
Förlag
VITA Förlag
ISBN
9789197991285
Själslig kärlek (e-bok)

Själslig kärlek (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-07-06
79
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer. För att förstå vad som händer, söker Helena svar i den andliga dimensionen. Tecknen tyder på att de är tvillingsjälar och har mötts i tidigare liv.
Calle tävlar på elitnivå inom den tuffa motorcykelsporten Enduro, har eget företag inom byggbranschen och lever familjeliv i Småland. Han drömmer om att köra "Dödsrallyt" Dakar.
Helena är andlig lärare och lever sitt liv med man och barn på en kursgård i Skåne. Hon drömmer om ett liv i Spanien och om att skriva en passionerad kärleksroman.

Den själsliga kärlekens kraft är stark - den trollbinder och skapar magi. Men i ljuset av kärleken kommer även de oläkta såren och de djupt liggande rädslorna fram. Är jag värd att älskas? Förlorar jag mig själv? Är detta verkligt eller är det bara en romantisk fantasi?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Omfors

  • Hitta din väg och ditt sanna jag

    Helena Omfors

    I en värld full av möjligheter kan det vara svårt att veta vilken väg vi ska välja. För att hitta vår egen unika väg behöver vi ge oss själva tid och utrymme för att lyssna och ställa oss själva frågor som: Vem är jag? Vad vill jag? Vad mår jag br...

  • Själens längtan

    Helena Omfors

    En bok om ett andligt uppvaknande och resan hem till sig själv. Att hitta sig själv bakom präglingar och föreställningar kan vara utmanande och omtumlande. I Själens längtan delar författaren Helena Omfors med sig öppet och naket av sin resa. En r...