Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2012-04-23
Förlag
Soulfoods
Översättare
Johanna Öjrell
Originaltitel
Crazy sexy diet
Dimensioner
232 x 193 x 20 mm
Vikt
720 g
SAB
Qcaad
ISBN
9789197992602
Den galna sexiga dieten : ät dina grönsaker, tänd din gnista och lev din dröm! (häftad)

Den galna sexiga dieten : ät dina grönsaker, tänd din gnista och lev din dröm!

(27 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad Svenska, 2012-04-23

Slutsåld

Boken som blivit en succé i USA finns nu på svenska! På ett färgglatt, humoristiskt och inspirerande sätt guidar Kris Carr till livsstilen och kosten som räddat och helt förändrat hennes och många andras liv. Efter att som 31-åring, mitt i en spirande skådespelarkarriär, diagnostiserats med obotlig cancer sökte Kris svar på hur hon skulle överleva. Hon hittade lösningen i kosten som hon numera kallar den Galna Sexiga Dieten.

Med hjälp av en rad experter lägger Kris Carr fram grundstenarna till den Galna Sexiga Dieten: En vegetarisk kost med tonvikt på att balansera, förnya och reparera kroppen med fräsch raw food, näringsrika gröna drinkar och välsmakande smoothies. Boken innehåller en äventyrsrening på 21 dagar och några av hennes enkla men ljuvligt goda recept. Kris Carr gör hälsa och välmående till något enkelt, roligt och självklart. Den här boken vill du (och din kropp) inte missa!

Några av Kris Galna Sexiga tips for optimal hälsa: Ladda din kropp med alkaliska drinkar * Spola ut upplagrat skräp och kemikalier * Dra ner på eller dumpa alla animaliska produkter * Strunta i socker, du är söt nog ändå * Bli glutenfri * Skaka din rumpa * Ge de destruktiva tankarna en omgång och skruva ner stressen * Sätt hälsosamma gränser så du inte bränner ut dig * Ha kul och ta det på allvar!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Den galna sexiga dieten : ät dina grönsaker, tänd din gnista och lev din dröm!. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket info men..
  Xalyzija, 16 maj 2014

  Mycket info men jag gillar inte tonen i boken (vännen, sötnos osv) då den känns tillgjord och fånig. Sen känns hon på gränsen till fanatisk ibland. Mycket är dock intressant!

 2. En riktig energikick
  Mia, 7 mars 2014

  Jag älskar den här boken, för sättet som Kris förmedlar informationen. Jag har läst många kostböcker, men det blir lätt lite långtradigt när fakta bara matas upp och staplas på varandra. Men Kris lyckas med sin härliga ton och värme förmedla informationen på att sätt som är lätt att ta till sig. Det är verkligen som hon skriver i förordet, hennes kärleksbrev till läsaren. Hon överöser läsaren med uppmuntran, pepp och motivation utan att komma med pekpinnar och ingjuter förtroendet, att detta ... Läs hela recensionen

 3. EN superinspirerande rolig och bra bok! Fantastisk,...
  Sandra Svensson, 19 november 2013

  EN superinspirerande rolig och bra bok! Fantastisk, läs läs läs den! Sträckläste boken först och sen kan man använda den som ett uppslagsverk! Helt fantastisk!

 4. Man ska läsa den här boken med de kritiska glasögonen...
  Ingrid , 19 november 2013

  Man ska läsa den här boken med de kritiska glasögonen på näsan. Det är trots allt en amerikansk bok men den innehåller mycken inspiration. Jag tänker inte bli varken vegetarian eller vegan men jag kommer att läsa den igen och plocka godbitarna. Om man läser kritiskt är den värd fyra stjärnor.

 5. En fantastisk bok! Man kommer lätt in i den och vill...
  Paula, 13 november 2013

  En fantastisk bok! Man kommer lätt in i den och vill läsa vidare då den är uppdelad i kortare avsnitt/kapitel.
  Man får insikter och verktyg som är lätta att ta till sig. En härlig levnadsglad kvinna som tar dig med på en livets hälsoresa.

 6. En otroligt spännande och inspirerande bok! Man blir...
  Jeanette, 5 juni 2013

  En otroligt spännande och inspirerande bok! Man blir till och med glad av den. Kris Carr vet vad hon skriver om - det är bara att ta del av alla hennes goda idéer.

 7. Informativ, peppande och hoppingivande
  Majsan, 9 september 2012

  Bokens författarinna har ett vänligt tilltal till läsaren, och beskriver sin resa från cancer till ett hälsotillstånd bättre än någonsin tidigare. Hon förklarar sambanden mellan kostval och miljö, ph-värde och inflammationer, och varför cancer inte kan uppkomma i en basisk kropp. Hon har valt sin egen väg, baserat på information hon tillskansat sig genom ihärdigt sökande efter hälsa, och beskriver förloppet med humor, glädje och glimten i ögat. Informationen i boken backas upp av läkare och e... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Kris Carr