Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2014-02-15
Upplaga
1
Förlag
Soulfoods
Översättare
Eva Trägårdh, Gunnar Fernlund
Originaltitel
The Tapping Solution: A Revolutionary System for a Stress-Free Living
Dimensioner
230 x 175 x 21 mm
Vikt
574 g
SAB
Vlb,616.8916
ISBN
9789197992633
Knacka dig fri med EFT : en enkel metod för ett stressfritt liv (häftad)

Knacka dig fri med EFT : en enkel metod för ett stressfritt liv

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2014-02-15
199
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Knackning, som också kallas för EFT (Emotional Freedom Technique), är ett effektivt sätt att förbättra ditt liv på flera nivåer: mentalt, känslomässigt och fysiskt. Den här metoden har visat sig kunna hjälpa vid en rad olika slags problem - från oro, rädsla, kronisk smärta och missbruk till övervikt, stress, fobier, ekonomiska problem och mycket mer.
Hur fungerar det? Metoden är enkel att lära sig och bygger både på akupressurens uråldriga traditioner och på modern psykologi. Man knackar på specifika meridianpunkter samtidigt som man fokuserar på ett fysiskt eller känslomässigt problem. Knackningen lugnar då nervsystemet och programmerar om hjärnan och kroppen till att reagera annorlunda och mer balanserat. 
I den här boken kommer du inte bara att få lära dig hur du ska komma igång med knackning, du kommer också att få veta hur metoden kom till och ta del av aktuell forskning som bekräftar den. Här finns även detaljerade instruktioner och övningar som visar dig hur du kan knacka på ett flertal olika problemområden och du får även lära dig praktiska användningssätt. Genom hela boken kommer du också att få läsa fantastiska berättelser från verkliga livet om läkning och tillfrisknande - allt från att få bukt med smärtan från fibromyalgi till att övervinna flygrädsla. 
Ta reda på mer om hur du kan bli fri från dina rädslor och släppa de begränsande föreställningar som hindrar dig från att skapa det liv du längtar efter. 
Det är dags att... Knacka dig fri!

"EFT har förbättrat mitt liv och mitt arbete enormt, och jag kan inte tänka mig någon bättre lärare i den här djupgående metoden än Nick Ortner. Gå inte miste om den här möjligheten till läkning. EFT kanske inte bara transformerar ditt liv, det kanske till och med räddar det."
Kris Carr, författare och hälsoinspiratör
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Knacka dig fri med EFT : en enkel metod för ett stressfritt liv
 2. +
 3. Född sensitiv : våra berättelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Född sensitiv : våra berättelser av Prinsessan Märtha Louise, Elisabeth Nordeng (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Knacka dig fri med EFT : en enkel metod för ett stressfritt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Knackmetoden.

  Boken ger en mycket ingående och förståeligt vägledning hur man går till väga med knack metoden. Mycket intressant och farsinerande läsning.

 2. Knacka dig fri med EFT
  Anna Iliescu, 5 augusti 2014

  Det stämmer verkligen, en så bra metod som verkligen hjälper. Det är synd att jag fick inte få tag på den tidigare. Jag gör det och mår mkt. bättre sen dess. Tycker alla borde läsa den . Den boken är vad jag behövde.

 3. Knacka dig fri
  S.H., 1 april 2014

  En alldelse utmärkt bok i en metod för att nå ett bra liv och en bättre hälsa på olika plan. Dessutom får på köpet en stor portion självkännedom. Egenvård när den är som bäst.

 4. FANTASTISK BOK
  Lena Marie Westberg, 17 mars 2014

  En fantastisk bok med lätta instruktioner SOM FAKTISKT FUNGERAR!!
  Jag tycker att alla borde prova! Man kan knacka på precis allt!
  LÄS DEN!!!

 5. Självhjälpsbok!
  GNn, 3 mars 2014

  Boken förklarar på ett lättfattligt sätt principerna med EFT och hur det kom till.
  Läsaren får lära sig metoden och får också hjälp att strukturera upp sitt tänk när det gäller att komma åt problematiken man dras med.
  En mkt bra självhjälpsbok!
  Rekommenderas!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Knacka dig fri med EFT : en enkel metod f...