Låt ditt barn vinna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
169
Utgivningsdatum
2013-09-26
Upplaga
1
Förlag
Idrottsförlaget
Översättare
Anders Nylén
Medarbetare
Jahnke, Per (foto) / Hedman, Magnus (foto)
Dimensioner
235 x 177 x 15 mm
Vikt
678 g
SAB
Rb:oa
ISBN
9789197992961
Låt ditt barn vinna (inbunden)

Låt ditt barn vinna

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2013-09-26
89
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Passa bollen!! Upp i planen där bak gör du ingen nytta!!

Alla föräldrar med barn som idrottar känner nog igen den typen av repliker från publiken. Många, alltför många, försöker coacha sina barn från sidan, vilket ofta ger en helt motsatt effekt. Det leder ofta istället till att barnets utveckling stannar av och deras välmående minskar. Föräldrars engagemang och förhållningssätt till sina barns idrottande påverkar barnens chanser att utvecklas i sin egen takt, därför blir det ofta så fel när föräldrar inte bara är föräldrar.

Som legendarisk fotbollsmålvakt med en lång karriär från knattelag till landslag och proffsklubbar, tränare av flera pojklag och som pappa till idrottande söner har Magnus Hedman skaffat sig en minst sagt gedigen erfarenhet som han nu delar med sig av.

Som förälder till idrottande barn är man ofta fokuserad på det som ens barn gör på planen. Man vill så gärna se dem lyckas, man vill att de vinner. Men är det också vad barnet vill?

Vad det i grunden handlar om är att: Barnens idrottande är deras intresse, de gör det därför att de älskar det. Om deras idrottande blir på förälderns villkor kan vi inte längre kalla det för ungdomsidrott och det gör att barnen hindras från att få vara just - barn.

Magnus Hedman har intervjuat några f.d. lovande idrottare som efter tidiga framgångar lade av eftersom de inte orkade med föräldrarnas alla krav och den press de utsattes för. Magnus går också ingående igenom hur man som förälder bör förhålla sig till sina barns idrottande.

Barn som får idrotta på sina egna villkor utvecklas socialt och lär sig ta ansvar och hantera motgångar. Det är det som är framgången, inte att segra i varje tävling. Så: Låt ditt barn vinna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Låt ditt barn vinna
  2. +
  3. Bäst i test : 199 tester för hemmabruk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bäst i test : 199 tester för hemmabruk av David Sundin (kartonnage).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Hedman

  • När ljuset släcks

    Magnus Hedman, Gunnar Von Sydow

    Magnus Hedman var en av Sveriges mest framgångsrika och populära fotbollsspelare genom tiderna. När ljuset släcks är hans memoarer en ärlig, rak och naken berättelse om hur man går från att ha allt familj, status, arbete och pengar till att förlor...