Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2012-08-20
Upplaga
1
Förlag
Prodicta förlag
Dimensioner
240 x 166 x 7 mm
Vikt
229 g
ISBN
9789197993227

Språket i sociala medier

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-08-20

Slutsåld

Sociala medier kräver social kompetens! I dag måste företag och myndigheter i allt större utsträckning skapa relation till kunder och intressenter via skriven kommunikation i sociala medier. Det är där den här boken kommer in i bilden. Den ska fungera som en guide till myndigheter och företag som vill komma igång med sociala medier, men inte förstår vad det innebär och hur man ska uttrycka sig.

För dig som redan kommit igång fungerar boken som en skrivguide och ett stöd i kommunikationsstrategiarbetet, som måste fortsätta även efter det att Facebook-kontot öppnats. Boken ska förstås också fungera som inspiration, för det är kul med sociala medier! Vi hoppas att du också ska tycka det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Språket i sociala medier. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och bra skrivguide
    Pa66iona, 4 april 2014

    Boken beskriver hur du håller en "god ton" i sociala medier. Lätt att återkomma till när du känner att du håller på att tappa tålamodet med meningslösa och påfrestande inlägg.
    De olika sociala mediernas sätt att kommunicera beskrivs på ett konkret och bra sätt. Själv blev jag inspirerad att försöka göra inlägg i Wikipedia - något jag aldrig funderat på tidigare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna