Massor av pocketfynd
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
117
Utgivningsdatum
2012-02-22
Upplaga
1
Förlag
Prolead Förlag
Medarbetare
van Berlekom, Adrian (form) / Björnsdotter, Magdalena (foto)
Illustratör/Fotograf
Adrian van Berlekom
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
80 g
SAB
Qbab,658.42
ISBN
9789197994507
Talangaccelererande ledarskap (pocket)

Talangaccelererande ledarskap

(2 röster)
Pocket Svenska, 2012-02-22
45
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
DEN NYA GENERATIONEN MEDARBETARE blir allt mer tongivande på arbetsplatserna och de behöver ett helt annat ledarskap för att prestera bra än det det som tidigare varit så framgångsrikt.
Affärspsykologen Jan Blomström sitter inne med nycklarna till ett framtidssäkrat ledarskap. I boken Talangaccelererande ledarskap presenteras en mycket slagfärdigt formel för ett modernt och inbjudande ledarskap utifrån dagens och morgondagens förutsättningar. Ett ledarskap där alla utvecklas och medskapar till de kloka lösningarna.
Ledarskapsmodellen främjar frihet under ansvar, men fokuserar också starkt på förväntad leverans, på disponibla resurser, på ramar och förutsättningar och självklart på ett genuint ärligt intresse för hur det går. Som chef får du en ökad styrning samtidigt som medarbetarna får en ökad frihet, en prestigelös paradox som släpper stora mängder energi fri i verksamheten för både chef och medarbetare. OM FÖRFATTAREN
Jan Blomström är neuropsykologspecialist och affärspsykolog. Genom inspirationsföreläsningar och Förändringsinsatser verkar han för en arbetsmarknad där alla får utvecklas och bidra till hållbar framgång. Sedan tidigare har Jan gett ut titlarna Talangfabriken och Älskade assistent på Prolead förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Talangaccelererande ledarskap
  2. +
  3. Chefen som personlig tränare : så att medarbetarna får glänsa på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chefen som personlig tränare : så att medarbeta... av Jan Blomström (pocket).

Köp båda 2 för 88 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Talangaccelererande ledarskap