Toscana : följ med till Florens, Pisa, Siena och landsbygden däromkring (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2011-11-24
Upplaga
6
Förlag
Tema Toscana
Dimensioner
206 x 170 x 14 mm
Vikt
450 g
ISBN
9789197996600
Toscana : följ med till Florens, Pisa, Siena och landsbygden däromkring (häftad)

Toscana : följ med till Florens, Pisa, Siena och landsbygden däromkring

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2011-11-24
179
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Omarbetad sjätte upplaga.
"Det osannolikt vackra Toscana är mitt favoritlandskap i Italien och ett otal återbesök har jag gjort genom åren. I Toscana finns allt, jag åker dit alla årstider, njuter av konst, arkitektur, vackra trädgårdar och läckra måltider. Det är ett nöje att handla mat på Il Mercato i Florens, det är en njutning att äta genuin husmanskost på en trattoria. Dofterna av basilika och olivolja vid matdags är härliga. Kanske nästa gång hyra en lägenhet på en vingård en vecka och hushålla själv. Det finns så många välskötta och perfekt utrustade hus att välja bland, nu mer än någonsin. Och stanna till vid något matställe och inta en av dagens måltider. Kanske utforska den än så länge ganska oupptäckta södra delen av Toscana, berget Monte Amiata med sina små byar. " (Martha Högström)
"Det har nu gått tjugo år sedan första upplagan av min mors bok om Toscana gavs ut. Jag vill nu med glädje presentera den sjätte upplagan. Förutom att formatet har genomgått en viss förnyelse har små förändringar i texten gjorts, allt är förstås kontrollerat och godkänt av författarinnan. " (Astrid Högström)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Toscana : följ med till Florens, Pisa, Siena och landsbygden däromkring
 2. +
 3. Florens & Toscana

De som köpt den här boken har ofta också köpt Florens & Toscana (häftad).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Toscana : följ med till Florens, Pisa, Siena och landsbygden däromkring. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Livlig beskrivning
  Stefan Lindholm, 18 oktober 2016

  Riktigt trevlig beskrivning av denna del av Italien. Både kultur och smak av mat och dryck samt praktiska små tips finns med.

 2. Returnerades
  Läsmalen, 10 januari 2015

  Den här boken passar nog erfarna Toscana-resenärer som vill ha en annorlunda beskrivning. För oss förstagångsresenärer passade den inte. Inga beskrivningar på typiska sevärdheter eller tips. Och bara tecknade svartvita bilder.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Toscana : följ med till Florens, Pisa, Si...