När gud var en kanin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2012-08-27
Upplaga
1
Förlag
Basil
Översättare
Helen Ljungmark
Originaltitel
When God Was a Rabbit
Dimensioner
217 x 140 x 20 mm
Vikt
329 g
SAB
Hce
ISBN
9789197997522
När gud var en kanin (häftad)

När gud var en kanin

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-08-27

Slutsåld

Den här prisbelönta, bästsäljande romanen berättar historien om en bror och en syster. Det är en bok om hemligheter, barndom och om att växa upp. En bok om vänskap och familjeband, triumfer och tragedier och all däremellan. Men mer än något annat är det en bok om kärlek i alla dess former.

Sarah Winmans debutroman var en av de tio bäst säljande romanerna i Storbritannien 2011 och är i dagsläget såld till 28 länder. Den är ett magiskt porträtt om att växa upp och familjebandens makt. Från Essex och Cornwall till New Yorks gator, från 1968 till elfte september for vi i "När gud var en kanin" följa Elly och hennes bror Joe, två syskon förenade av kärlek och hemligheter och Ellys tilltagande oro för en ovanlig bästa vän, Jenny Penny, som har egna hemligheter. Men sin skarpsinnighet och humor, sympatiska karaktärer och underbart rörande historia är "När gud var en kanin" en kärleksförklaring till sann vänskap och syskonkärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av När gud var en kanin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Charmig bok
  bonadea, 14 december 2018

  En charmig bok om Elly och hennes familj och vänner. En bok om att växa upp och bli formad. Jag älskar böcker som ger inblick i ett liv, där man succesivt lär känna personerna historien och blir vän med de.

 2. En rörande, vacker historia berättad med värme, humor...
  Anna, 24 april 2013

  En rörande, vacker historia berättad med värme, humor och stor empati. En berättelse om syskonkärlek och det svåra i att växa upp. Måste läsas!

 3. Betyg: 4,5 av 5
  Britt-Marie Kullin, 31 augusti 2012

  En mycket, mycket bra bok. Både rolig och känslosam. Kan absolut rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sarah Winman