Pappahumor : på fullaste allvar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
101
Utgivningsdatum
2013-10-20
Upplaga
1
Förlag
Basil
Dimensioner
205 x 150 x 10 mm
Vikt
337 g
SAB
G.0971,809.7
ISBN
9789197997553
Pappahumor : på fullaste allvar (inbunden)

Pappahumor : på fullaste allvar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2013-10-20

Slutsåld

Vad är det egentligen med pappor och humor? Vi har väl alla blivit ombedda att springa till verktygslådan och hämta ögonmåttet, du vet det där som ligger bredvid synvinkeln. Något händer uppenbarligen med män när de blir pappor. Från att ha varit en fullt normal skämtare med koll på samtidshumorn börjar man plötsligt uppskatta ordvitsen - ju sämre desto bättre. Och det är bara början.

Du kan läsa boken PAPPAHUMOR som ren underhållning, men du kan också använda den som ett uppslagsverk eller en lärobok när du ska ta dina första stapplande steg i den värld där pappor i alla tider har befunnit sig - i en värld av pappahumor. Kom också ihåg att i rätt händer kan den här boken vara ett skarpladdat vapen för att skämma ut dina barn eller driva dem till vansinne.

Lars Gustafsson är mest känd som den självgode kapellmästaren i Lars Vegas Trio och Anders Ringfelter jobbar till vardags som creative director på reklambyrå. De är båda erfarna pappor vars humor utvecklas - eller förfaller - allt mer för varje dag som går.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pappahumor : på fullaste allvar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Med parollen - "Ju sämre ju bättre" blir en del av...
    Ivar Nulu (Malmö), 17 januari 2014

    Med parollen - "Ju sämre ju bättre" blir en del av lustigheterna inte särskilt kvicka/roliga. En gallring hade varit på plats.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Pappahumor : på fullaste allvar