Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2015-10-31
Upplaga
1
Förlag
Results AB
Dimensioner
230 x 160 x 10 mm
Vikt
177 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789197998673
Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet (häftad)

Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2015-10-31
85
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Den här boken, skriven av Andreas Rahim (en av Sveriges främsta experter på högskoleprovet, som även, tillsammans med Robert Renneson, startat sajten www.hpvideo.se med videogenomgångar av allt du måste kunna på högskoleprovet, och tidigare intervjuad av tidningen Metro, Aftonbladet morgon TV och Allastudier.se om hur man får toppoäng på högskoleprovet), ger dig som just nu förbereder dig till högskoleprovet exceptionell valuta för pengarna. I den här boken - som täcker alla delar av högskoleprovet - har jag, utan onödigt krångliga ord och begrepp, samlat mina bästa knep och effektivaste strategier och tekniker (som verkligen fungerar på provet!) från vår större bok om högskoleprovet ("Högskoleprovsboken: Den stora fenomenala boken till högskoleprovet"). Sidorna är fullspäckade med mängder av smarta och originella knep, metoder och lösningstekniker, som, tillsammans med ett helt nytt sätt att tänka, kommer att förändra hur du ser på högskoleprovet. Alla lösningstekniker i boken är skapade med tidspressen på högskoleprovet i åtanke.
Vill du lära dig hur du räknar ut komplicerade bråk på några sekunder? Kunna lösa uppgifter på DTK utan att räkna? Och vill du känna dig bekväm med matematiken som kommer på XYZ och KVA? Vi går genom alla delar av högskoleprovet, vanliga fällor (och hur du undviker dem), en stor och omfattande genomgång av matematiken du behöver kunna, och mycket, mycket mer!
Dessutom:
Optimera ditt fokus
Hur du börjar plugga till högskoleprovet och hur du sedan håller dig motiverad
Hur du planerar och strukturerar upp plugget inför högskoleprovet
Ett schema för hur du trappar upp sista veckan innan provet och lyckas genom att fokusera dina ansträngningar på rätt saker
Högskoleprovets innehåll och hur själva provdagen kommer att se ut
Tips på smarta saker du kan ha med dig till provet som du kanske inte har tänkt på
Högskoleprovet kan öppna dörrar till oanade möjligheter i livet. Rivstarta ditt högskoleprovsplugg och skaffa dig en fördel med den här boken!
Bokens författare Andreas Rahim skrev 2,0 på högskoleprovet och har varit provledare på högskoleprovet i flera år. Han tog examen från Karolinska Institutet i Stockholm och arbetar nu som läkare. Detta är hans sjätte bok om högskoleprovet sedan 2011.
Klicka på bokomslaget här bredvid för att läsa ett utdrag ur boken eller maila oss (info@thewhitebook.se) så skickar vi gärna ett kostnadsfritt utdrag i PDF-format.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet
 2. +
 3. Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lösningar till XYZ, KVA, DTK och NOG på högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : den ultimata boken med lös... av Andreas Rahim (häftad).

Köp båda 2 för 364 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Högskoleprovsboken : den lilla fenomenala boken om högskoleprovet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Supernöjd!
  Sandra Gustafsson, 17 september 2016

  Bra tips, bra pris, bra och pedagogiska förklaringar som till och med jag fattar haha... känns väldigt relevant och rakt-på-sak, vilket jag också gillade. :)

 2. Grym bok för pengarna
  Johanna Johansson, 3 september 2016

  Jag använder den här boken tillsammans med "1000 övningsuppgifter..." i samma serie till högskoleprovet nu i oktober. Först var jag lite skeptisk när jag såg att boken bara var 111 sidor men det är verkligen fylld från pärm till pärm med massor och massor av superbra tips och en riktigt bra mattegenomgång. Tipsen man får är no-nonsense och känns verkligen som att de fungerar när man sitter där och skriver provet under enorm tidspress... för priset (frakten är dessutom gratis på Bokus) måste d... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner