Nya HUNDra % rallylydnad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2017-12-02
Förlag
HUNDra procent Bokförlag
Medarbetare
Svansson, Anna (form)
Dimensioner
245 x 170 x 20 mm
Vikt
733 g
ISBN
9789198017465
Nya HUNDra % rallylydnad (häftad)

Nya HUNDra % rallylydnad

Häftad Svenska, 2017-12-02
319
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken vänder sig till dig som har hund. Kanske har du nyligen skaffat din första valp och funderar över lämpliga aktiviteter att göra tillsammans. Kanske har du många års erfarenhet av att träna och tävla med hund, men inte inom
rallylydnad. Eller så har du tävlat i rallylydnad flertalet gånger men behöver finputsa och få nya tips, du kanske är instruktör och behöver inspiration och nya infallsvinklar. Det är en praktisk handledning i rallylydnad från A till Ö. Boken börjar med grunden och grundfärdigheter, går sedan systematiskt igenom alla skyltar, med kommentarer och instruktioner, klass för klass, följt av en tävlingsdel och boken avslutas med tips och råd. Man kan läsa den från pärm till pärm eller använda den som guide till de olika skyltarna. Det finns exempel på en mängd olika banor i skiftande svårighetsgrad som gör att man kan träna tävlingsmässigt.
I tävlingsdelen behandlas hur man sätter upp mål och utvärderar dem, vad man ska tänka på och hur man förbereder sig både praktiskt och mentalt. Den innehåller också regler och bedömningskriterier. Längst bak finns en ordlista med förklaringar till speciella termer och begrepp. För att ge läsaren inblick i hur olika människor arbetar med hundar finns det några självporträtt där SM-vinnarna berättar om sig och sin träning. Mest av allt är det här en bok som gör att du och din hund kommer ha roligt tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya HUNDra % rallylydnad
  2. +
  3. HUNDra % Träningslogg

De som köpt den här boken har ofta också köpt HUNDra % Träningslogg av Charlotta John, Ida Lindgren (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nya HUNDra % rallylydnad