Hypnosbaserad Ego State-terapi (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2013-05-24
Upplaga
1
Förlag
Insidan Förlag
Dimensioner
215 x 143 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Vlbb,616.89162
ISBN
9789198020731
Hypnosbaserad Ego State-terapi (inbunden)

Hypnosbaserad Ego State-terapi

Inbunden,  Svenska, 2013-05-24
226
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hypnosbaserad Ego State-terapi Kan levereras innan julafton
Hypnosbaserad Ego State-terapi är en introduktion i hur metoden kan användas i psykoterapeutiskt arbete. Boken vänder sig till psykologer och psykoterapeuter. Ego State-terapin har utvecklats under de senaste 35 åren av bland annat den erfarna hypnosterapeuten Helen Watkins och psykoanalytikern John Watkins.

Ego State-terapi är en hypnosterapi som: "combines the speed and efficiency of the cognitive -behavioral approach, plus the depth of the psychoanalytic tradition". Ego State-arbete innebär ett intensivt relationellt arbete och ett medvetet adresserande av den "naturliga multipliciteten" hos mer välfungerande personer. Terapiformen kan också, med fördel, användas med komplext tramatiserade och dissociativa patienter, som upplever stora delar av självet som "inte jag" och de händelser de har upplevt som något som "de inte har upplevt".

Anna Gerge, fil mag, leg psykoterapeut och psykoterapihandledare och erfaren hypnosterapeut har skrivit flera böcker om psykisk traumatisering och dissociation. Hon arbetar med detta som behandlare och handledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hypnosbaserad Ego State-terapi
  2. +
  3. Klinisk hypnos vid smärtbehandling : metod och evidens

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klinisk hypnos vid smärtbehandling : metod och ... av Anna Gerge, Gunnar Rosén, Randi Abrahamsen, Ulf Lafveskans, Susanna Carolusson (inbunden).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Gerge