Styrelsen och strategiarbetet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2012-05-10
Förlag
Karlöf Management Litteratur
Dimensioner
210 x 130 x 5 mm
Vikt
140 g
SAB
Qbab,658.4
ISBN
9789198023404
Styrelsen och strategiarbetet (häftad)

Styrelsen och strategiarbetet

Häftad Svenska, 2012-05-10
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Under perioden sedan 2005 har diskussionen om och arbetet med styrelseutveckling fokuserat på regelverket, som arbetsordning och VD-instruktion m.m, samt viktiga frågeställningar som arvoden och ersättning, val av ordförande och ledamöter, styrelsens sammansättning, utvärdering samt mjukare frågor om kompetens, personkemi och gruppdynamik.

Styrelsens roll i strategiarbetet har därvid kommit att halka lite vid sidan om och inte fokuserats i den utsträckning som strategifrågornas betydelse motiverar. Detta kan sägas vara naturligt med tanke på det bryska uppvaknande om Enrondebaclet innebar men intresset har alltmer förskjutits mot bolagets affärsmässiga utveckling.

I utvecklingen av styrelsearbetet har Styrelseakademien spelat en viktig roll, inte minst för medelstora och mindre företag och organisationer. I förskjutningen mot de affärsmässiga komponenterna i styrelsearbetet tar Styrelseakademien ett initiativ i form av samverkan vid tillkomsten av denna handledning för styrelsen och strategiarbetet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Styrelsen och strategiarbetet
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 436 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »