Triathlon för dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2014-02-21
Förlag
Runner's World
Dimensioner
250 x 170 x 15 mm
Vikt
522 g
SAB
Rbad
ISBN
9789198030716
Triathlon för dig (häftad)

Triathlon för dig

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-02-21

Slutsåld

Triathleterna och författarna Jojje Borssén och Jonas Colting har tillsammans över 30 års erfarenhet av Sveriges nya folksport triathlon. Nu har de samlat sina bästa tips för dig vare sig du är nybörjare eller vill utvecklas vidare inom sporten, i den första svenska triathlonboken: Triathlon för dig!

Bokens 200 sidor, uppdelade på tio kapitel är fullmatade med allt du behöver veta om de tre triathlonmomenten simning, cykel och löpning. Här får vi följa med under triathlonsportens historia, ta del av anekdoter och tips från några av våra största svenska triathleter genom tiderna och inspireras av triathlonbilder från jordens alla hörn.

Dessutom delar författarna givetvis själva med sig av sina erfarenheter och tankar kring sporten, ger råd och tips inom respektive moment och exempel på heltäckande träningsprogram allt för att du ska nå bästa, möjliga resultat som triathlet! "

Till boken medföljer även en 90 minuter lång DVD i vilken författarna bjuder in dig till att komma ännu lite djupare in i triathlonsportens fantastiska värld. Här får vi följa med Jojje och Jonas på träningspass upp i de spanska bergen, fördjupa oss i några av de viktigaste triathlon-termerna och höra författarnas personliga resonemang kring teknik och prylar inom sporten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Triathlon för dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Triathlon för dig bok
    Ebba Jägerhorn, 12 februari 2018

    Nej, faktiskt inte, är man elit redan tror jag inte man köper en sådan bok, utan en relativt nybörjare som är nyfiken, boken är mestadels reklam för eliterna, o det träningsupplägget passar inte till en normal träningsaktiv person som har ett ordinert yrke. Det fanns inga tips på träningsupplägg för vanliga dödliga, vilket skulle varit det mest intressanta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Triathlon för dig