Söner av Heimdall (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Heimdalls ättlingar (del 1)
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2014-03-30
Upplaga
1
Förlag
Undrentide
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
386 g
SAB
Hc
ISBN
9789198031393
Söner av Heimdall (häftad)

Söner av Heimdall

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-03-30
173
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den fördunklade framtiden. Fjärden som sprack sönder i skär. Vassa, eviga till antal, tomma på liv. Islomens klagande läte. Ett ljud som väckte så mycket inom Lorride där han satt på knä med händerna tryckta mot svärdet. Så mycket sorgset han ville utplåna för att få återskapa det han kände i frihet. Kunde hammaren om halsen hjälpa honom med det? Nog fanns Tor ändå där och vakade över honom, en ringa man ur trälars släkte.

Fräsande slog en våg in mot land och sköljde med sig ett sjöfågeldun. Så som dunet skulle han själv bäras bort när stjärnorna slocknade för hans ögon. Första skoveln med sand. Vem skulle ösa den över honom? Ångesten kom. Det gjorde den alltid när han nådde så här långt i sina tankar.

Lorride reste sig upp från stranden. Öppnade handen som nyss varit kupad. Den som var uppskrapad på flera ställen. Bakom honom vid horisonten väntade Frodå, inbäddad i sitt berglandskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Söner av Heimdall
 2. +
 3. Döttrar av Rig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döttrar av Rig av Helena Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Söner av Heimdall. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Söner av Heimdall

  Helena Anderssons författardebut är en samling av kunskap och berättargläde, hennes oerhört vackra och nästintill poetiska språk kan inte lämna någon oberörd. I "Söner av Heimdall" brillierar hon från pärm till pärm i sina karaktärsskildringar, och målande miljöbeskrivningar, en fantastisk bok som berör alla sinnen, själ och hjärta......

 2. Söner av Heimdall
  Malin Thörnqvist, 5 maj 2014

  Har precis läst färdigt första delen av Söner av Heimdall författare Helena Andersson. Jag gillar fantasy och nordisk mytologi men skulle ha gillat boken även utan dessa intressen. Det första kapitlet var lite svårt men när man kommit igenom det var jag fast. Boken känns som en historisk roman och man kommer lätt in på personerna. Boken har bra avslutade kapitel vilket gör att man har koll på vad som händer hela tiden. Önskar att del två snart finns på marknaden.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Helena Andersson