Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2012-09-27
Upplaga
1
Förlag
KS förlag
Dimensioner
208 x 135 x 18 mm
Vikt
300 g
ISBN
9789198031515

Förverkliga din bokdröm

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-09-27
131
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förverkliga din bokdröm - en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag.

Drömmer du om att hålla din egen bok i handen? Nu är det dags att göra verklighet av drömmen. Att ge ut en bok är lättare än det låter. Och roligare.

Förverkliga din bokdröm blandar inspirerande berättelser med handfasta råd om allt från kärnläsare till releasefest. Begrepp som ISBN, pliktexemplar och inlaga förklaras på ett enkelt och överskådligt sätt. Boken ger också exempel på upplagor och berättar vad som är skillnaden på a-pris och f-pris.Författarna Joanna Björkqvist och Kristina Svensson delar med stor entusiasm med sig av sina och 25 kollegors erfarenheter av att ge ut böcker. Allt för att också du ska kunna gå från en spirande tanke till färdig bok. Utan att göra deras misstag längs vägen.

Joanna Björkqvist är journalist och debuterade 2011 med romanen Nära dig . Hon har ett förflutet som nyhetsreporter på Sveriges Television och har arbetat som lärare i svenska, engelska och bild i grundskolans senare del i över ett decennium.

Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och debuterade 2010 med reseberättelsen Jakten på den perfekta puben. Hon har bott i Wales i två omgångar och ansvarat för arbetsgivarvarumärke på AstraZeneca i fem år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förverkliga din bokdröm
 2. +
 3. Honungsfällan : historien om Swedbank, Ryssland och världens största penningtvättskandal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Honungsfällan : historien om Swedbank, Ryssland... av Lars Berge, Axel Gordh Humlesjö (inbunden).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Förverkliga din bokdröm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bekant som rekommenderade denna bok kallade den för...
  Lina , 7 november 2013

  En bekant som rekommenderade denna bok kallade den för "sin bibel", vilket jag verkligen förstår.
  Häri står allt du behöver veta för att själv ge ut din bok. Allt beskrivs enkelt och pedagogiskt. Att det fanns så otroligt många fördelar med att ge ut sin bok själv hade jag aldrig kunnat ana.
  Det finns så mycket mer att skriva, men läs boken istället - den kommer ge dig massor av bra tips, tankar och inspiration för att bli klar med ditt manus och själv ge ut din bok.

 2. Mycket informativ bok för den som tänker ge ut böcker...
  Per Göran Ohlsson, 12 augusti 2013

  Mycket informativ bok för den som tänker ge ut böcker själv. Många tips om hur man ska göra och nyttig information. Rekommenderas verkligen.

 3. Bok ger dig dom där tipsen om "grejorna" du själv...
  , 18 juni 2013

  Bok ger dig dom där tipsen om "grejorna" du själv aldrig skulle ha kommit på. Författarna delar dels med sig av sina erfarenhet, så att du själv kan hoppa över några av fallgroparna, och dels så ger dom dig praktisk tips att komma vidare, en kick framåt mot Boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna