Bortom förnekelsens dimmor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (93.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Eva Dillner
Utgivningsdatum
2018-12-21
Förlag
Divine Design
ISBN
9789198038781

Bortom förnekelsens dimmor Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-12-21

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åttonde boken är min kortaste hittills, en essens av allt jag läst och funderat över de senaste åren. Bortom förnekelsens dimmor syftar förstås till hur samhällsdebatten är allt annat än sund.

Jag träffar på fler och fler vanliga medborgare som, likt jag, sitter och plöjer igenom digra texter om ekonomi, historia, politik, migration, religion och så vidare... som aldrig tidigare engagerat sig i politiken eller sam-hällsbygget. Den litteratur som jag skulle förvänta mig att politiker och journalister är insatta i -men för få är det,- så det blir upp till medborgarna att läsa in sig på för dem helt främmande områden.

Jag har läst mängder med böcker, följt bloggar, debatter och inlägg och flitigt delat och diskuterat i sociala medier. Jag har faktiskt läst partiernas program på deras egna hemsidor och inte bara förlitat mig på journalisters eller vänners intryck. Skillnaderna kan vara rätt stora. De flesta har varken intresse eller tid att göra det. I boken har jag försökt fånga det väsentliga, varvat med mina egna funderingar och slutsatser.

Läsare har varit entusiastiska - boken är lättläst, kort och koncis men mitt i prick. Perfekt att sätta i handen på alla vänner som himlat med ögonen när du berättat om senaste faktaboken i traven.

Ljudboken är något omarbetad från den tryckta versionen och e-boken där många källhänvisningar och länkar ingår. Där det passar in naturligt i texten har jag infogat referenser. Ljudboken producerades efter valet 2018.

Läs mer på https://www.evadillner.com
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Dillner