Banditsagor : stulna berättelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2015-09-24
Upplaga
1
Förlag
Willa Holma förlag
Medarbetare
Karlsson, Nils Markus (förf.) / Nyman, Annika (förf.) / Ruuth, Elin (förf.) / Stenström, Manda (förf.) / Ask, Rikard (red.) / Carlgren, Oskar (red.) / Falkengren, Jutta (form)
Illustratör/Fotograf
Henrik Bromander, Mark Efrik Hammarberg, Sara Hansson, María Hergueta, Evelina Johansson
Dimensioner
255 x 215 x 12 mm
Vikt
710 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198038934
Banditsagor : stulna berättelser (inbunden)

Banditsagor : stulna berättelser

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-09-24
186
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Stulna berättelser? Nej, egentligen tillhör de oss alla. Här har olika författare, dramatiker, serieskapare och illustratörer, med avstamp i den traditionella folksagan, skapat åtta nya sagor. Resultatet är en mångsidig, originell sagosamling fylld med spännande illustrationer. Sagor att skratt till, förundras av, kanske också förfäras och uppröras över. Sagor som mår bra av att läsas högt och upplevas tillsammans av vuxna och barn i olika åldrar. Sagor att prata om. 

Banditsagor är en fri teatergrupp baserad i Malmö. Sedan starten 2008 har gruppen turnerat med lekfulla föreställningar på fullaste allvar. För första gången samlar de några av sina favoritsagor i en bok.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Banditsagor : stulna berättelser
  2. +
  3. Heureka Fysik 1, upplaga 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heureka Fysik 1, upplaga 2 av Rune Alphonce, Lars Bergström, Per Gunnvald, Jenny Ivarsson, Erik Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 871 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Banditsagor : stulna berättelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte så bra för mindre barn
    Kaffeläsaren, 17 december 2018

    Banditsagor är från början en fri teatergrupp från Malmö. Gruppen kör lekfulla föreställningar baserat på olika folksagor. Nu har gruppen släppt denna bok med olika folksagor med tvist i. Det är en ganska spretig samling folksagor i boken. En del sagor är ganska makabra och otäcka, t.e.x styckas en hund inför publik i en av sagorna och det tar man lättvindigt på och som att det ska vara kul. Sen är det en hel del död, elände och annat mörker i sagorna. Det är så att jag hajar till som vuxen ö... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner