Dunder och Brak (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ernst och Gudrun (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2018-09-27
Upplaga
1
Förlag
Willa Holma förlag
Medarbetare
Carlgren, Oskar (red.)
Illustratör/Fotograf
Jutta Falkengren
Dimensioner
215 x 152 x 9 mm
Vikt
226 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198038958
Dunder och Brak (inbunden)

Dunder och Brak

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-09-27
116
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Har du önskat dig något väldigt mycket någon gång? Ett husdjur, en leksak, ett spel?Har det hänt att du fått ett paket och varit säker på att det var precis det du ville ha?Det hände Gudrun dagen före julafton. Paketet hon fick var stort. Jättestort.Men när hon öppnade var det inte alls vad hon önskade.Det var något helt annat ...
I den andra boken om kompisarna Ernst och Gudrun får vi följa med på ett spännandejuläventyr. En märklig maskin, en skrattande skata, en inflykt. Och så Arnold med A förstås!
Om författarna:
Tove Berggren är författare och skrivpedagog. Hon debuterade 2012 på Bonnier Carlsen med barnboken Lennart Lordis loggbok - Utsikt från livets planet och 2013 kom Lennart Lordis andra loggbok - Nödsignal från horisonten. Att inspirera andra till att skriva är lika viktigt för henne som att skriva själv. Tove har sedan debuten arbetat i en mängd skapande skola-projekt med kreativt skrivande främst på låg- och mellanstadiet.
Rikard Ask är författare, redaktör och skrivpedagog. Han har i flera år arbetat med och skrivit läromedel för skolan inom så olika ämnen som svenska, geografi, biologi, kemi, matematik och teknik. Rikard Ask har även skrivit bilderböcker, till exempel Ett monster med snurrig päls och De bortglömda benens hämnd.

Om illustratören:

Jutta Falkengren är verksam som illustratör, konstnär och formgivare. På Willa Holma förlag har Jutta Falkengren tidigare arbetat med Rikard Ask i de uppmärksammade bilderböckerna Ett monster med snurrig päls och De bortglömda benens hämnd och debuterade tillsammans med Linda Fridh med Den vindlande vägen och lilla grodan. Hon har även illustrerat Vems är kläderna på strecket, utgiven på Lindskog förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dunder och Brak
 2. +
 3. Spagettimumien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Spagettimumien av Rikard Ask, Tove Berggren (inbunden).

Köp båda 2 för 265 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dunder och Brak. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svåra känslor för 6-9 år

  Vi har läst de två första delarna ur nya serien "Ernst och Gudrun" som är kapitelböcker med hyfsat mycket illustrationer också.
  Där får vi följa barnen i en vardagsnära berättelse som inte är läskig men som
  ändå innehåller lite "strössel" för att hålla intresse och nyfikenhet vid liv.
  För bokens problem är precis sådana som barn i allmänhet kan stöta på: att inte bli bjuden på kalaset som många andra är bjudna på, lösa tänder, besvikelsen över en julklapp som känns fel, förrymda... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna