Trots allt - livet bakom muren (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-20
Upplaga
1
Förlag
Förlag Waterglobe Productions
Dimensioner
246 x 300 x 12 mm
Vikt
820 g
ISBN
9789198039412
Trots allt - livet bakom muren (inbunden)

Trots allt - livet bakom muren

Inbunden Svenska, 2012-09-20
329
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
TROTS ALLT - LIVET BAKOM MUREN skildrar vardagen och dess vedermödor för några av de närmare fyra miljoner palestinier som lever på Västbanken och i Gaza.

Trots allt - livet bakom muren är ett försök att förklara för alla de som frågar. Hur är det egentligen "där nere"? Hur lever de? Hur kan de?
Det är ett sätt att dela erfarenheten av att hur illa en konflikt än är, så fortgår ändå livet, sida vid sida med döden. För det finns inget val. I ena stadsdelen våld. I den andra handlar man mat. Om det finns någon att köpa förstås.
Också bakom en mur finns en vardag, trots allt. Om än helt olik din och min.

Marko Wramén har verkat som journalist, fotograf och filmare i mer än 20 år. Från Journalisthögskolan gick han via studenttidningen Lundagård till Arbetet, Sveriges Radio och Sydsvenskan och sedan frilansverksamhet i egen firma. Han har producerat internationellt prisbelönta undervattensdokumentärer, varit redaktör och chefredaktör på ett antal tidningar och magasin och anlitats som fotograf och skribent av en lång rad uppdragsgivare i flera länder.
Hans uppdrag har fört honom till närmare 70 länder i hela världen. Som medieexpert tjänstgjorde han i de internationella fredsstyrkorna i Kosovo. På Sidas uppdrag har han varit internationell valobservatör i Kosovo, Ukraina och Bosnien. I Mellanöstern dokumenterade han bistånd för den oberoende organisationen Anera. I Bryssel fotograferade han politiker inom EU för Göteborgs-Posten och Scanpix.
Efter sex år utomlands är Marko Wramén nu åter i hemstaden Malmö. Här producerar han skärmflygtidningen Hypoxia, är chefredaktör för tidningen DYK, gör konstfilm och musik videor via eget produktionsbolag och driver ett bokförlag. Då och då arrangerar han också provningar av belgisk öl.
Trots allt - Livet bakom muren är Marko Wraméns första egna bok. Den släpptes samtidigt som hans fotoutställning på samma tema.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trots allt - livet bakom muren
  2. +
  3. Brev till mannen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brev till mannen av Bianca Kronlöf (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »