Västerhavet : en hotad skönhet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2014-06-11
Upplaga
1
Förlag
Förlag Waterglobe Productions
Medarbetare
Wramén, Marko (form)
Dimensioner
320 x 245 x 210 mm
Vikt
1121 g
ISBN
9789198039467

Västerhavet : en hotad skönhet

Inbunden,  Svenska, 2014-06-11

Slutsåld

I VÄSTERHAVET - EN HOTAD SKÖNHET fångar flerfaldigt prisbelönta fotografen Tobias Dahlin vår vackra västkust i all sin prakt såväl under som över ytan. Samtidigt diskuteras havets utsatthet för miljöförändringar och fiske.

I Västerhavet - En hotad skönhet får du njuta av vackra och unika bilder som berättar om den sagolika och förunderliga värld som döljer sig under ytan utmed den svenska västkusten.
Möt den varierande kusten från Svinesund i norr till Kullen i söder som du aldrig mött den förut. Besök gamla skeppsvrak och fascineras av den ständigt skiftande skönhet som havet visar upp under olika årstider.

Tyvärr finns det också en mindre vacker sida. Västerhavet är på många sätt ett utsatt hav - överfiske, nedskräpning och övergödning är påtagliga problem som vi själva är ansvariga för - och nu är det upp till oss hur Västerhavet ska utvecklas i framtiden.

Västerhavet - En hotad skönhet har producerats med stöd av Hasselbladstiftelsen.

Författaren, fiskeriexperten och biståndsministern Isabella Lövin har skrivit förordet.

Tobias Dahlin, född 1976
är pedagog och frilans-
fotograf. Tobias har i flera
år tävlat framgångsrikt i
undervattensfoto och har
blivit såväl nordisk som
svensk mästare. Tobias är
också rikligt publicerad
i böcker och tidningar.
Västerhavet - En hotad skönhet är hans andra bok. Han har tidigare tillsammans med Martin Borg gett ut boken Bättre bilder/Dyk - en guide till bättre undervattensbilder. Tobias är invald i den sydsvenska bildgruppen PhotoNatura och är ansluten till Den gröna bildbyrån Azote. Han föreläser flitigt till sina bilder och har ett djupt förankrat miljöengagemang.
Håll dig uppdaterad på: www.tobiasdahlin.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobias Dahlin

  • Bättre bilder / Dyk! : lär dig hitta och fånga motiven under ytan

    Tobias Dahlin, Martin Borg

    "Är du dykare och vill hitta en djupare mening med dykandet? Eller är du fotograf och söker nya, spännande motiv? Här berättar vi allt du behöver veta." Så säger Tobias Dahlin, dubbel SM-vinnare i undervattensfoto, och Martin Borg, natur...

  • Insjöar : där sagan möter verkligheten

    Tobias Dahlin

    Tobias Dahlin är en undervattensvirtuos. I sina bilder och texter fångar han de dolda världarna under ytan i all sin skönhet och mystik. I Insjöar - där sagan möter verkligheten har Tobias gått från det salta till det söta, och på så sätt kommit ä...