Resa med barn i Thailand (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
99
Utgivningsdatum
2013-08-30
Förlag
JaMi Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 6 mm
Vikt
120 g
SAB
910.202,Nocb.08
ISBN
9789198042603
Resa med barn i Thailand (häftad)

Resa med barn i Thailand

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-08-30

Slutsåld

Vilka platser passar bra att resa till med barnen? Finns det blöjor att köpa? Vad ska vi tänka på när vi planerar resan? Vad ska vi packa?

"Resa med barn i Thailand" är en inspirationsguide som tar med er familj till ett underbart land, med nedslag på tolv härliga resmål. Ni tipsas om bra boenden, roliga aktiviteter, om sjukvård och butiker. Här finns också en gedigen faktadel med tips om alltifrån packning till bokning av boenden, vaccinering och hur ni enklast reser runt i landet. Allt presenterat tillsammans med smarta weblänkar som kommer att underlätta er planering, och sannolikt även göra er vistelse billigare.

Låt denna inspirationsguide blir er genväg till en enklare, behagligare och roligare resa tillsammans med era barn!

"Resa med barn i Thailand" passar både för er som ska resa runt i landet på egen hand och för er som åker på en charterresa.

"Resa med barn i Thailand" är skriven av resejournalisten Ida Thunberg som själv har rest mycket i Thailand med sina barn, och regelbundet skriver resereportage från landet i Expressen och andra tidningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Resa med barn i Thailand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag är besviken. Boken innehöll för mig ingen ny...
    Sandra, 8 maj 2013

    Jag är besviken. Boken innehöll för mig ingen ny information. Tycker även den var dyr för "mängden" bok man fick.

Visa alla 1 recensioner