Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2014-01-01
Upplaga
1
Förlag
Adagio förlag
Medarbetare
Popa, Laura (form)
SAB
Hc
ISBN
9789198045581
Rekviem för en romantiker (häftad)

Rekviem för en romantiker

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-01-01

Slutsåld

Bianca lever i en värld som gränsar mellan fantasi och verklighet. I det förflutna finns smärtsamma minnen som dyker upp i nattdrömmarna. Ibland som mardrömmar, ibland som fantasifulla scenarion där allt kastas omkull och får nya dimensioner. I drömmarna utforskar jaget det obegripliga genom att vandra i minnets mörka korridorer. Bianca strävar efter att bli en ny människa: uppriktig, modig, innerlig och insiktsfull. Hon vänder blicken inåt, konfronteras med ensamhet och kommer till värdefulla insikter. Hennes nya jag upptäcker en värld där allting är sprunget ur kärlek. Kärlek är människans ursprung och essens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rekviem för en romantiker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vad händer när verkligheten blir alldeles outhärdlig -...
    Janita Johansson (Vittsjö), 22 januari 2014

    Vad händer när verkligheten blir alldeles outhärdlig - när man i vanmakt står på randen till galenskap. På vilket vis överlever man som människa? Vad är det som till syvende och sist gör att man orkar? Laura Popa har skrivit en roman om vägen till förståelse.

    Bianca är på rektorsexpeditionen. Hon har gått dit för att klaga; undervisningen är kass. Rektorn sträcker argt fram ett ifyllnadsformulär. När Bianca ska fylla i fält efter fält börjar hon istället att teckna. Över hela formul... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner