Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hannes (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2016-08-28
Förlag
Perikles
Illustratör/Fotograf
Selma Öström
ISBN
9789198055825
Hannes ? med rätt att läsa (e-bok)

Hannes ? med rätt att läsa E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-08-28
39
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Vem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad det står. Då blir Hannes förskräckt!

Hannes börjar i trean och kan fortfarande bara läsa pyttelite. Han får en ny lärare igen och vet inte vad han ska tro. Kommer skolan att bli rolig eller blir det lika jobbigt och hemskt som i tvåan? Tur att man kan smita ut från lektionen och gömma sig i korridoren och ta en timeout. Det finns ingen som märker det, tror Hannes. Men det finns någon som vet!

Hannes - med rätt att läsa är tredje boken om Hannes. Den första boken i serien heter Hannes hemlighet och den andra Hannes värsta år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av J G Almqvist

  • Hannes hemlighet

    J G Almqvist

    Om varje människa på jorden har varsin hemlighet, då borde det finnas flera miljarder hemligheter i världen. Har du en hemlighet? Det har Hannes. Ibland är hemligheter av den sorten att man gärna vill avslöja dem. Så är det när man köpt en julklap...

  • Hannes värsta år

    J G Almqvist

    Hannes ska börja tvåan. Först tror han att allting ska bli ungefär som när han gick i ettan. Klassen ska visserligen få en ny fröken i skolan. Men alla lärare är väl ungefär likadana, eller hur? Alla lärare gillar till exempel att läsa. Men det bl...