Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hannes (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2015-05-03
Förlag
Perikles
Illustratör/Fotograf
Selma Öström
ISBN
9789198055832
Hannes hemlighet (e-bok)

Hannes hemlighet E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2015-05-03

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Om varje människa på jorden har varsin hemlighet, då borde det finnas flera miljarder hemligheter i världen. Har du en hemlighet? Det har Hannes. Ibland är hemligheter av den sorten att man gärna vill avslöja dem. Så är det när man köpt en julklapp till någon. Då ser man fram emot att få överraska den som ska få gåvan. Men Hannes hemlighet är inte den sortens hemlis. Hannes vill aldrig i livet avslöja sin hemlighet. För om han gör det, så kommer alla i hela världen att få veta att han egentligen är en korkad kille. Och det vill han verkligen inte att någon ska få reda på. Ska Hannes lyckas behålla sin hemlighet för sig själv?

Hannes hemlighet är en bok om en pojke som för första gången upptäcker att han inte är som andra barn. Hannes ser och hör att hans klasskamrater kan läsa böcker. Men själv kan han inte för sitt liv begripa hur de där krumelurerna som är bokstäver ska kunna bli ord och berättelser. Det där med läsning verkar helt omöjligt. När Hannes tänker på saken kommer han på att det måste bero på att han är korkad.

Hannes hemlighet är den första boken i en trilogi, som handlar om Hannes och hans svårigheter med läsningen. Del två heter Hannes värsta år och den sista boken heter Hannes - med rätt att läsa. I böckerna får man såklart också möta Hannes vänner, och läsa om hans stora intresse ishockey.

http://hanneshemlighet.blogspot.com/p/hannes-hemlighet.html
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av J G Almqvist

  • Hannes värsta år

    J G Almqvist

    Hannes ska börja tvåan. Först tror han att allting ska bli ungefär som när han gick i ettan. Klassen ska visserligen få en ny fröken i skolan. Men alla lärare är väl ungefär likadana, eller hur? Alla lärare gillar till exempel att läsa. Men det bl...

  • Hannes ? med rätt att läsa

    J G Almqvist

    Vem är den där Bengt egentligen? Och varför har han skickat ett vykort med en clown på till Hannes? Hannes gillar inte clowner och han klarar inte att läsa vad det står på baksidan av kortet. Det hela är ett mysterium ända tills mamma läser vad de...