BroccoLisa på picknick (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
BroccoLisa
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2015-10-05
Upplaga
1
Förlag
Lifevision AB
Illustratör/Fotograf
Freja Bergdahl
Dimensioner
206 x 204 x 6 mm
Vikt
233 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198056457
BroccoLisa på picknick (inbunden)

BroccoLisa på picknick

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2015-10-05
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
BroccoLisa - en frisk grönsakstjej full av energi och kärlek!

I BroccoLisa på picknick får vi följa BroccoLisa och hennes vänner under en färggrann och nyttig picknick. De upptäcker ett flygande föremål på himlen och får spänna sina muskler och tänka ut lösningar för att rädda sockergänget som svävar i livsfara.

BroccoLisa är en glad och påhittig grönsakstjej med massor av energi. Hon är väldigt snäll och bryr sig om alla människor. Samtidigt går hon sin egen väg och är stolt över vem hon är. BroccoLisa vill ta fram det bästa ur både sig själv och andra för hon vet att vi har allt bra inom oss själva. 

BroccoLisa är en figur som är skapad av Karin Haglund. Med BroccoLisas hjälp vill Karin förmedla att vi är bra precis som vi är och att grönsaker gör oss pigga, friska och starka, samt att vi bör vara snälla och ta hand om både djur och människor vi kommer i kontakt med.

Karin vill inspirera barn att i redan tidig ålder vilja äta mer av grönsaker och mindre av sötsaker.

I samma serie finns böckerna BroccoLisa har kalas & BroccoLisa tältar. I varje äventyr delar BroccoLisa med sig av nya värdefulla insikter!

I böckerna om BroccoLisa får vi möta både Grönsaksgänget och Sockergänget. 

Grönsaksgänget = Glada kompisar som ställer upp för varandra, skrattar mycket ihop och påminner varandra om sina bra egenskaper. Pigga och fyllda med energi! Rör sig mycket och äter nyttig god mat från naturen. 

Sockergänget = Är egentligen snälla men beter sig dumt ibland. Ställer ofta till med olika hyss. Är trötta energilösa och pruttar mycket. Äter alldeles för mycket socker och skulle behöva röra på sig lite mer.

Karin Haglund är hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare med en stor passion för en sund livsstil, en grönsaksbaserad alkalisk kost och raw food.

Med en holistisk syn på hälsa har Karin förutom böckerna om BroccoLisa också skrivit böckerna Karins gröna värld (2012), Grönsakskärlek (2014) och Karins Frukost (2015).

 

 

 

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. BroccoLisa på picknick
  2. +
  3. BroccoLisa har kalas

De som köpt den här boken har ofta också köpt BroccoLisa har kalas av Karin Haglund (inbunden).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om BroccoLisa på picknick