Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2012-09-27
Förlag
Ariton Förlag
Dimensioner
210 x 138 x 12 mm
Vikt
220 g
SAB
Lz
ISBN
9789198058116

Barnens pappa är en idiot

Häftad,  Svenska, 2012-09-27
83
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"När kriget rasade som värst kändes det som att jag låg ensam i en skyttegrav i försök att undvika alla bomber som kastades emot mig. Trots att det många gånger kändes hopplöst lyckades jag ändå hålla fast vid visionen att föräldrar ska kunna umgås och göra saker tillsammans med sina barn, även efter en separation.

Det är mina barn tacksamma för idag."

Petra Ariton skriver om människor, livsöden och upplevelser som är livsavgörande och förändrar för resten av livet. I denna bok berättar Petra om sin egen resa ut ur ett bottenlöst hål till ett liv fyllt av kärlek och förståelse.

Några utlåtanden om boken:

"Jag vill varmt rekommendera boken till alla som har gått igenom en upprörande skilsmässa. Petra vågar blotta sig och visa hela det känsloregister som hon gick igenom! Bokens titel får verkligen folk att stanna upp och säga "Men så får man väl ändå inte säga!" Jo - Petra visar med sin bok att det går att komma förbi alla de destruktiva känslor som kan komma upp i en skilsmässa och idag är barnens pappa och Petra mycket goda vänner."

"Jag har nu läst boken och jag sträckläste den. Den är mycket tänkvärd och jag tror att många kan känna igen sig i det du beskriver. Titeln gör ju att man hajjar till och reagerar. Jag blev nyfiken, när jag läste på baksidan så förstod jag att om du varit man hade den kunnat heta tvärt om. Många människor glömmer bort barnen i skilsmässosorgen, för att de har fullt upp med att själva hålla sig ovan för ytan."

"Tack för att du beskriver så tydligt och igenkännande vilka tankar och känslor som finns när man är mitt i en separation."

"Jag känner mig äntligen hörd, som om boken beskrev min egen separation."

"Det finns tips och inspiration till förändring att hitta på var och varannan sida invävda i bokens genialiskt uppbyggda struktur med mailkonversationer. Petras språk är målande vackert som gör boken lättläst."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Barnens pappa är en idiot
  2. +
  3. Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda av Matthew Perry (pocket).

Köp båda 2 för 162 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Petra Ariton