Sharing (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2016-05-26
Upplaga
1
Förlag
Bente Wikman
Dimensioner
148 x 105 x 12 mm
Vikt
142 g
ISBN
9789198059656
Sharing (pocket)

Sharing

Pocket Svenska, 2016-05-26
157
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Början. Den här boken handla om det här året och alla härliga människor här och nu. Men så klart började det för länge se-dan i mig. Jag kan berätta en historia från då jag bodde i Bangkok på Sipraia rd. i Bangrak. Jag hade det som bas och åter-kom ofta. Så det var mina hemtrakter. Pas-serade ofta en bro på väg till floden. Där under huserade det både folk och fä. Jag tittade nyfiket och gick in.
En dag på väg att gå därifrån kommer den ena kvinnan fram med en liten flicka i 4 års ålder, hon har en skarfs runt huvudet som mamman tar av. Hon vill visa, den lilla flickan har ett fult jack i huvudet. Det är en hel massa gult var omkring såret och i mit-ten krälar något levande omkring. På tygstycket ser det ut att vara någon sorts djur och massor av vita ägg tycker jag det ser ut som. Det var inte bra det här, och hon är varm på pannan. Hon måste till sjukhus på en gång. För att få de att förstå vad jag menar låter jag som en ambulans-siren och de fattar. Vi tar med mamman och barnet. Det var hjärtskärande att se hennes två andra barn, som blev så ledsna när mamma gick. De drog sig tillbaka till den fasta punkt, hemmet, tryggheten, en madras på en soptipp. Vi tar en tuk-tuk till Bangkok Cristian Hospital. En läkare tittar på såret, det tar lång tid att göra rent från allt var.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sharing
  2. +
  3. Mitt liv med endometrios : tjugo kvinnors livsberättelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt liv med endometrios : tjugo kvinnors livsb... av Ellinor Wikman (häftad).

Köp båda 2 för 316 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bente Wikman